Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Els nuclis de Masriudoms i Almadrava fan festa per Sant Jaume

Per Redacció

 Festa Major de Masriudoms

Per Sant Jaume, els nuclis de Masriudoms i Almadrava celebren la seva festa major. D'una banda, les activitats de Masriudoms començaran el dimecres 22 i s'allargaran fins diumenge 26 de juliol. El primer dia de gresca -dimecres- s'encetarà amb l'encesa de traques, un sopar de germanor i discoteca mòbil. Seguirà la festa l'endemà dijous amb un esmorzar popular, activitats infantils durant tot el dia i cinema popular al vespre. Divendres hi haurà una caminada popular, tallers, aquagym, un sopar de germanor i un espectacle de Xavier Deltell. Dissabte tindrà lloc una missa, la processó, vermut, sardanes i el ball de nit. I, diumenge, la cloenda de la festa major seran inflables, un berenar popular i l'actuació dels Diables.
Aquest ampli ventall d'activitats per a totes les edats estarà organitzat per la Comissió de Festes de Masriudoms amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandllellòs i de l'Hospitalet de l'Infant.

D'altra banda, Almadrava començarà la seva festa el divendres 24 amb animació musical i havaneres. La continuarà dissabte amb inflables i ball, i l'acabarà diumenge amb missa, actuació dels capgrossos i dels diables i un castell de focs. Aquesta desena d'actes estarà organitzat pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs.

Festa Major d'Almadrava

Comenta aquest article