Cultura

La XV Biennal d’Art Contemporani Català arriba a Cambrils

Per Elena Martí



L'exposició es va inagurar ahir al vespre i es podrà veure a la Sala Àgora fins el proper 26 d'agost
Ahir al vespre es va inaugurar l’exposició de la XV Biennal d’Art Contemporani Català, impulsada per Canals, Galeria d’Art de Sant Cugat del Vallès. Enguany, per primera vegada, la biennal s’organitza conjuntament entre el Museu de Sant Cugat i Canals - Galeria d’Art, en col·laboració amb la Caja de Ahorros del Mediterráneo.

El jurat d’aquesta biennal està format per Ester Ferrando –artista–, Toni Jové –coordinador del Centre d’Art la Panera de Lleida–, Carlos Velilla –vicedegà de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona–, Iván De La Nuez –director d’exposicions de l’Institut de Cultura de Barcelona al Palau de la Virreina–, Josep Parera –crític d’art i responsable d’Acció d’Art a l’Obra Pública–, Lluís Campins –director del Museu de Sant Cugat– i Josep Canals –director de la biennal–. El jurat va seleccionar aquests onze artistes per a la mostra: Oriol Arisa, Ramon Brichs, Antonio Felices, Daniel Jacoby, Tjasa Kancler, Marc Navarro, Óscar Padilla, Mario Páez, Liz K. Peñuela, Haizea Poza i Esther Ribot.

Aquesta biennal vol donar a conèixer joves creadors menors de 35 anys que visquin a Catalunya i Andorra. Videocreacions, fotografies digitals, pintura sobre tela, acetat i algun altre material són el que componen la interessant mostra que reflecteix l’art català actual. La itinerància de la mostra va començar a Sant Cugat del Vallès el passat 20 d’abril i acabarà a Barcelona el març del 2008.

L’exposició a Cambrils, acompanyada d’un acurat catàleg, es podrà veure fins al 26 d’agost a la Sala Àgora de l’edifici consitorial.

Per a més informació podeu consultar la web de la biennal <www.biennal.santcugat.org>.

Comenta aquest article