Informació general

S’inauguren els pilons informatius del Pla de Dinamització Comercial

Per Lluís Rovira i BarenysAnton Borràs, Robert Benaiges i Jordi Sancho moments després d'haver descobert un dels monòlits del Pla de Dinamització Comercial
El passat 21 de febrer es va fer la inauguració dels monòlits que configuren la senyalització del Pla de Dinamització Comercial de Cambrils. Aquesta senyalització era una de les actuacions més importants del Pla de Dinamització Comercial que es contemplava dins el conveni de col·laboració signat pel Departament d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, la Unió de Botiguers de Cambrils i l’Ajuntament de Cambrils per a l’any 2002. En total s’han col·locat 16 monòlits, 8 de tamany gran (de dimensions 800 x 3.500 mm), i 8 de tamany petit (de 500 x 2.500 mm). D’aquests monòlits se n’han instal·lat 6 a la zona de la vila i 10 a la zona del port. Tots els pilons porten el lema "Cambrils obert". A més, porten altres frases que s’han anat combinant aleatòriament. Segons es va dir el dia de la inauguració, se n’han d’instal·lar 6 més ben aviat.

Inauguració oficial

El director general de Comerç, Jaume Angerri, no va poder assistir a la inauguració oficial, tal i com estava previst, al veure’s implicat el vehicle en què viatjava en un accident múltiple a l’autopista, sense conseqüències greus, quan es dirigia a la nostra població. El president de la Unió de Botiguers, Jordi Sancho, va ser el primer a prendre la paraula per destacar aquest acte com l’inici del Pla de Dinamització Comercial, "un cop col·locats aquests monòlits, les actuacions que es faran seran al carrer per tal de dinamitzar els comerços". Sancho també va fer referència al fet que en algun moment no havien rebut el suport que esperaven per part de l’Ajuntament, però sense especificar ni quan ni per part de qui, "però sembla ser que això ha canviat i ara ens trobem en marxa cap el futur", va dir el president de la Unió de Botiguers. A continuació va ser el president de la Cambra de Comerç de Reus, Anton Borràs, qui va fer referència al suport que des de la Cambra s’ha donat al comerç cambrilenc, "la Cambra s’ofereix per a que millori Cambrils", va manifestar.

Per la seva part Robert Benaiges, alcalde de Cambrils, va destacar el dinamisme de Cambrils per damunt de les altres poblacions de la demarcació de Tarragona, "és una obligació de l’Ajuntament el fet de donar suport a aquestes persones, a les entitats que representen, per tal que aquest dinamisme signifiqui el progrés de l’entitat, però, també, el progrés general de tot el municipi".

Comenta aquest article