Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant estrenarà, aquest dissabte, les seves rutes submarines

Per Redacció

Imatge d'una sessió de submarinisme (fotografia de Rafael López-Monné)

Els aficionats a l’snorkel podran estrenar els itineraris submarins que ha organitzat l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per donar a conèixer el patrimoni natural del fons marí del municipi, el proper dissabte 11 de juliol. Aquest dia, les persones interessades a fer-ho, podran participar en una sortida guiada, que tindrà com a punt de partida la zona de l’espigó de la Platja de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant, a les 10.30h.

Prèviament, es presentaran al públic les tres rutes submarines amb què a partir d’ara comptarà la franja litoral de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, una de les millors conservades de la costa de Tarragona, amb fons marins que alberguen praderies de posidònia de gran valor ecològic. Això es farà a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, on a les 19 hores del divendres 10 de juliol s’ha programat la xerrada “Els hàbitats costaners de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i els nous itineraris submarins”.

Aquesta xerrada la impartirà Jordi Sànchez, biòleg marí i soci fundador de Serveis Ambientals Marins (SUBMON), l’empresa que ha estudiat el fons marí del municipi i ha creat les rutes, per encàrrec de l’Ajuntament; i la regidora de Turisme, Elidia López, presentarà el projecte dut a terme.

Paral·lelament, la Regidoria de Turisme ha organitzat, avui dijous a les 12 hores, una jornada de neteja submarina de la praderia de posidònia de la Platja de l’Arenal, a les 10.30h. Per prendre part en aquesta activitat, cal inscriure’s a través de l’adreça de correu electrònic: turisme@vandellos-hospitalet.cat

Comenta aquest article