Societat

Més de 100 joves han participat aquest cap de setmana en les II Jornades de Rol a Cambrils

Per Redacció



25 joves van participar en el torneig de Warhammer que es va celebrar ahir diumenge
L'associació juvenil La Torre de l'Alquimista amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils ha organitzat aquest cap de setmana les II Jornades de Rol a Cambrils, que s'han celebrat al Palau Municipal d'Esports i ha comptat amb la participació de 115 joves.

En aquestes jornades s'hi han dut a terme diferents activitats relacionades amb els jocs de rol com un torneig de Warhammer Fantasy, un torneig de pintura de miniatures, un torneig de Magic i taules per jugar a cartes, un torneig Confrontation, Justa de Cavallers, un joc DnD infantil, Airsoft i partides de rol organitzades.

Dissabte es van iniciar a les deu del matí les jornades. Quatre taules alhora iniciaven diverses partides de rol amb joves de totes les edats disposats a complir els objectius finals a través d'interpretacions per tal d'aconseguir un bon resultat. Aquestes partides també van servir per donar a conèixer la modalitat a nous aficionats que es van donar cita a l'espai per descobrir en pròpia persona tot jugant contra algun voluntari que al mateix temps li anava ensenyant com moure fitxa o les normes bàsiques de cada joc.
 
Paral·lament es van dur a terme els tornejos de Confrontation i Magic. Segons un dels membres organitzadors de les jornades –David Reñé– "el nivell és bastant alt, tot i així, és bo saber que hi ha gent nova que s'apropa per conèixer de prop què fem". El dissabte també es va celebrar el torneig de La Justa de Cavallers, torneig que consisteix a tocar l'adversari fins a tres vegades, mitjançant espases d'escuma perfectament dissenyades. El campió va ser Toni Villalobos "Mephisto", del Club de Rol de Reus.
 
La jornada de diumenge va comptar amb la presència de participants de Castelló, Barcelona, Tarragona, Reus i Cambrils, per tal de disputar el campionat més famós per excel·lència, que es va allargar fins a les vuit de la tarda; el torneig de Warhammer. Un total de vint-i-cinc participants portaven els seus maletins carregats de petits soldats disposats a menjar-se el territori de l'adversari a través de bones dosis d'enginy i estratègia. 
 
El bon resultat d'aquesta segona edició fa pensar els organitzadors en una tercera edició, en què els agradaria augmentar el nombre de participants d'enguany i millorar alguns aspectes per tal que les jornades comencin a ser una referència a la província de Tarragona.


Comenta aquest article