Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant es prepara per Sant Joan amb un cap de setmana de màgia i misteri

Per Redacció

Els dies 21 i 22 de juny es farà la Fira de les Bruixes a la plaça de Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant

Per celebrar el solstici d’estiu, s’han organitzat diverses propostes al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Les primeres estan previstes per aquest cap de setmana, els dies 21 i 22 de juny, i es concentraran a la plaça de Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. En aquesta plaça, tant dissabte com diumenge, hi haurà instal·lades una trentena de parades amb estètica esotèrica on, a més de productes pròpiament esotèrics es podran comprar també productes d’artesania i d’alimentació.
En el marc d’aquesta fira, que s’ha anomenat "Fira de les bruixes" i que estarà oberta ambdós dies de les 11 a les 14h; i de les 17 a les 23h; s’oferirà als assistents una lectura gratuïta de les cartes del Tarot (dissabte, de les 20 a les 23.30h) i l’ actuació d’Irish Corner i Nualia (dissabte, a les 22h). Aquesta fira, adreçada al públic en general i especialment a aquelles persones que se senten atretes per tot allò que desconeixem i que no té una explicació lògica; i que creuen en un món màgic, misteriós i incomprensible, serà el preludi de la Festa de Sant Joan.

Celebració de Sant Joan

La festa de Sant Joan prevista a l’Hospitalet de l’Infant inclourà el proper dimarts 23 de juny un sopar popular, un correfoc, la tradicional foguera i l’Aquelarre i una revetlla a càrrec de l’orquestra Alcatraz. De l’organització d’aquests actes, que tindran com a escenari principal la plaça del Coll de Balaguer, se n’ha encarregat la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el grup de Teatre Quo Vadis, l’Associació de Joves de l’Hospitalet de l’Infant i la ràdio i la televisió locals. A Vandellòs també se celebrarà la Nit de Sant Joan el 23 de juny. L’Associació de Joves de Vandellòs, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i la Colla de Diables de Vandellòs han preparat, amb la col·laboració i el patrocini de l’Ajuntament, un sopar, ball (amb el grup Ja la ballen) i una Festa Jove al camp de futbol.

Comenta aquest article