Cultura

La Biblioteca Municipal enceta el període estival amb canvi d'horari i noves activitats

Per Redacció

Un detall de l'hora del conte, en una activitat d'aquest passat mes d'abril

La Biblioteca Municipal enceta el període estival amb un ampli ventall d'activitats. Durant aquest període, la Biblioteca modicarà el seu horari i, a banda de l'oferta lúdica iniciada en anys anteriors –les hores del conte, els lots sorpresa, i les visites i lots per als Casals d’estiu–, també presenta una nova activitat anomenada "En terra d’Alícia", un photocall temàtic amb els personatges d’Alícia amb motiu del 150 aniversari de la publicació de l’obra "Alícia al país de les meravelles" de Lewis Carroll.

Així doncs, de l’1 de juliol al 28 d’agost tindrà lloc aquesta activitat. A més de l’espai ambientat a la biblioteca amb la proposta plàstica d’Ana Hernández i Melinda Kubik d’elements del conte, també es disposarà dels llibres en versió original, traduïts i adaptacions infantils per a llegir.

Per altra banda, del 22 de juny al 28 d'agost, els usuaris amb carnet de la biblioteca i majors de 16 anys podran emportar-se en préstec un Lot sorpresa i tenir-lo durant un mes. Aquest servei facilitarà el préstec de documents variats –novel·les, llibres infantils, DVD, etc.– tots en una bossa, amb cada lot es donarà una samarreta de regal fins exhaurir existències. Les bosses estan patrocinades pel departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils. La Biblioteca també ofereix, a partir del 22 de juny i fins al 28 d’agost, a les entitats organitzadores dels Casals d’estiu la possibilitat de realitzar visites des d’un punt de vista lúdic, així com, el préstec de lots de llibres vinculats a una matèria determinada. Les peticions es podran realitzar a través de la pàgina web: www.cambrils.cat/biblioteca

Continua el cicle Juguem i llegim

Tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 hores, tindrà lloc el cicle iniciat al 2014 Juguem i llegim, hora del conte amb taller de manualitats adreçat a infants a partir de 5 anys. La cloenda es farà el 26 d’agost i anirà a càrrec d’Aleix Cort que presentarà els llibres infantils de El Tonet.

Al final de l’estiu, divendres 4 de setembre a les 12 hores, es farà l’acte de cloenda de les activitats d’estiu amb l’exposició de totes les imatges del photocall, pica-pica i el sorteig d’una bossa –patrocinada pel Departament de Festes– entre els participants als Lots sorpresa.

Cal destacar que, l’horari d’estiu de la Biblioteca entre el 22 de juny i el 12 de setembre serà de dilluns a divendres, 9.30 a 15 hores.

Comenta aquest article