Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Àmplia oferta d’activitats esportives d’estiu a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Imatge d'una activitat de caiac

Conscient de la necessitat que tenen les famílies de comptar amb un servei lúdic, esportiu, recreatiu i de lleure per als nens i joves durant els mesos d’estiu, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat una àmplia oferta d’activitats per aquest col·lectiu i ha mantingut els preus de l’any passat, que són molt assequibles.
Entre les propostes previstes del 25 de juny al 4 de setembre, destaquen les "Colònies de poble en poble", que tindran lloc exactament del 25 al 26 de juny. Aquestes colònies, amb allotjament i pensió completa a l’alberg esportiu Àster, costen 30 euros per als empadronats; i 45 euros, per als no empadronats. També cal destacar la proposta dels Casals d’estiu, per als més petits i per als més grans, amb opció de matí (9-13.30h) i/o tarda (15.30-17.30h), a uns preus que oscil·len entre els 4 i els 25 euros per als empadronats; i els 6 i els 37 euros per als no empadronats; així com la Setmana multiesportiva d’anglès, on del 31 d’agost al 4 de setembre, els nens/es i joves podran practicar esport i millorar el seu nivell d’anglès, amb professors nadius (per 35 euros, els empadronats; i 50 euros, els no empadronats).

Servei de menjador, servei d'acollida i ludoteca

Per tal d’ajudar les famílies en aquest període no lectiu, a més, s’oferirà el servei de menjador i/o el servei d’acollida (de les 8 a les 9 h); i, com l’any passat, abonaments familiars per al lloguer de caiac i BTT a uns preus molt assequibles, amb la idea de promocionar la cultura del mar i donar un impuls a la Base Nàutica, situada a la platja de l’Arenal.
En aquesta platja, com cada any, hi haurà també servei de ludoteca; i durant els mesos de juliol i agost, activitats dirigides davant de les guinguetes. També es faran activitats dirigides davant de les guinguetes de la platja de la Punta del Riu.

Cursos de natació i pàdel

D’altra banda, aquest estiu es brindaran igualment cursos de natació, per a totes les edats; i cursos de pàdel (del 3 al 7 d’agost, a Vandellòs; i del 6 al 31 de juliol, a l’Hospitalet de l’Infant). Per donar un millor servei als veïns, enguany les piscines municipals descobertes de Vandellòs, Masriudoms i Masboquera estaran obertes el mateix nombre d’hores des de l’inici fins al final de la temporada, que a més s’allargarà sis dies. Així, del 20 de juny al 13 de setembre, l’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 12 a 15h i de 17 a 20h; i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14.30h i de 16.30 a 20h.

I a tota aquesta oferta, cal afegir-hi les activitats i competicions puntuals previstes al llarg de l’època estival per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i per les entitats locals esportives. Més informació i inscripcions a les oficines de l’Àrea d’Esports (tel. 977 820 523). El fullet informatiu es pot trobar en format digital a la pàgina web del consistori (www.vandellos-hospitalet.cat); i en format paper, als principals equipaments municipals.


Comenta aquest article