Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posarà en marxa un sistema d'estacionament rotatori gratuït

Per Redacció

Distintiu per fer ús del sistema d'aparcament rotatori a l'Hospitalet de l'Infant

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posarà en funcionament, el proper 23 de juny, un sistema d’estacionament rotatori gratuït a la Via d'Augusta de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, al tram de la via que està delimitat pels carrers del Mar i de París, on hi ha una quinzena de places d’aparcament. Per aparcar en aquestes places, els conductors hauran de col·locar a l’interior dels seus vehicles, a la part del parabrises, un disc comprovant de l'horari on indicarà l’hora d’inici i de final de l’estacionament. El període màxim de permanència del vehicle en aquesta zona serà d’una hora. Un cop acabat aquest període màxim d’utilització, el vehicle haurà d’abandonar la plaça d’aparcament; i no podrà tornar a estacionar al mateix carrer fins transcorregudes dues hores. Amb aquest nou sistema d’aparcament que el consistori posarà en marxa aquest estiu com a prova pilot, l’Ajuntament pretén millorar la mobilitat i la rotació de vehicles aparcats en aquesta zona comercial del poble, on hi ha una major demanda de places d’aparcament.

El sistema s'aplicarà del 23 de juny al 12 de setembre

Aquest sistema s’aplicarà del 23 de juny al 12 de setembre inclosos. L’horari de limitació serà de dilluns a divendres, de 9 a 14h; i de 17 a 20h; i dissabte, de 9 a 14h; excepte diumenges i festius no laborables. Per poder aplicar aquest sistema, a partir d’aquest dimecres 10 de juny, es donaran els discs comprovants de l’hora d’inici i final de l’estacionament, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (ubicades a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant i a l’Ajuntament de Vandellòs) i a l’oficina central de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant.

Els agents de proximitat de la Policia Local vetllaran pel compliment d’aquestes normes d’estacionament al tram de la Via Augusta comprès entre els carrers del Mar i de París de l’Hospitalet de l’Infant; i en cas de detectar infraccions, imposaran les sancions pertinents.

Comenta aquest article