Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Aula Universitària de la UNED de l’Hospitalet de l’Infant ampliarà la seva oferta d’estudis el curs vinent

Per Redacció

Moment de la signatura del conveni. D'esquerra a dreta: l'alcalde en funcions de Tortosa, Ferran Bel; l'alcalde en funcions de l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia; la regidora d'Ensenyament, Cristina Borràs i el director del Centre Associat de Tortosa a la UNED, Josep Maria Franquet

L’Aula Universitària de la UNED de l’Hospitalet de l’Infant ampliarà la seva oferta d’estudis el curs vinent 2015-2016. A més d’impartir-se els graus en Geografia i Història, en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diferents graus d’Enginyeria (Elèctrica, en Electrònica Industrial i Automàtica i en Tecnologia Industrial) i el grau en Mecànica, també s'oferirà el curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys. Així mateix, les persones interessades a seguir els estudis de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) a l’Hospitalet de l’Infant, podran apuntar-se no només al primer nivell d’anglès i de francès (dins del Centre Universitari d’Idiomes a Distància), com el curs passat; sinó també al segon nivell d’aquests cursos d’idiomes.

Així ho van acordar l’alcalde en funcions de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i l’alcalde en funcions de Tortosa i president en funcions del Patronat del Centre Associat de Tortosa de la UNED (del qual depèn l’Aula Universitària), Ferran Bel. Per refermar l’acord, tots dos van signar, el passat 5 de juny, un conveni a la seu del Centre Associat de Tortosa de la UNED, acompanyats de la regidora d’Ensenyament en funcions de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cristina Borràs; i del director d’aquest Centre, Josep Maria Franquet.

Per mitjà d’aquest conveni, es van comprometre a obrir, per segon any consecutiu, l’Aula Universitària de la UNED a l’Hospitalet i, per tant, a facilitar l’accés dels joves i adults del municipi i de la resta de la província als esmentats ensenyaments a distància. L’Aula Universitària està ubicada a les instal·lacions de l’institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, on el professorat tornarà a atendre l’alumnat personalment dos dies a la setmana, mitjançant classes presencials i sessions tutorials.

Els interessats a apuntar-se als estudis que s’impartiran a l’Aula Universitària de l’Hospitalet ho podran fer a la tardor, segons és previst, a través de la pàgina web del Centre Associat de Tortosa UNED: http://www.uned.es/ca-tortosa/. El curs passat, s'hi van inscriure més de 200 persones.

Comenta aquest article