Cultura

Jordi Agràs presenta el seu llibre "Un món esberlat, un món apedaçat" il·lustrat per Nuri Mariné

Per Redacció

Jordi Agràs va presentar el seu llibre, el passat divendres a la tarda a la Biblioteca, acompanyat del regidor de Cultura en funcions, Francesc Garriga, Nuri Mariné i Rosana Andreu

El passat divendres a la tarda, la Biblioteca Municipal va acollir una trobada en obert del Club de Lectura infantil amb l'escriptor Jordi Agràs i, actual director territorial de Cultura, autor del llibre "Un món esberlat, un món apedaçat", treball que ha estat il·lustrat per l'artista cambrilenca, Nuri Mariné, que també va assistir a la trobada. A l'acte també hi va assistir el regidor de Cultura en funcions –Francesc Garriga–, mentre que la bibliotecària Rosana Andreu va fer la presentació. "Un món esberlat, un món apedaçat" és un conte solidari que explica l’aventura d’un jovenet que marxa amb el seu germà, estudiant de medicina a un poblat d’Àfrica. El llibre està adreçat a alumnes del cicle superior de Primària i conté una unitat didàctica amb la qual es poden treballar a l’aula valors de convivència.

Properes activitats a la Biblioteca

Durant tot el mes de juny, la Biblioteca Municipal té un calendari ple d’activitats, amb cursos i tertúlies per a tots els gustos i per a totes les edats. Entre les activitats programades cal destacar que, de l’1 al 20 de juny es durà a terme el programa "Festes del barri a la biblioteca". El divendres 12 de juny, a les 18 hores, s’explicaran els contes ‘El petit bastoner’ i ‘Diables’ per tal que els infants coneguin els personatges de les festes tradicionals. En acabar, hi haurà un taller per fer un punt de llibre amb els personatges dels contes. Aquesta activitat va dirigida a infants a partir de 5 anys. Com a activitats per als adults, destaca la tertúlia literària que es durà a terme el 15 de juny, a les 19 hores. Toni Orensanz, autor de la novel·la ‘L’estiu de l’amor’, parlarà de la seva obra en una interessant tertúlia que compta amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Comenta aquest article