Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Les pistes municipals de pàdel de l’Hospitalet de l’Infant ja es poden reservar via Internet

Per Redacció

Pistes de pàdel de l'Hospitalet de l'Infant

Per facilitar les reserves als usuaris de les pistes municipals de pàdel de l’Hospitalet de l’Infant, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha creat una pàgina web (http://vandellos-hospitalet.pistas-online.es), a la qual es pot accedir a través de la pàgina web del consistori: www.vandellos-hospitalet.cat

Per utilitzar aquest sistema de reserva via internet, les persones interessades s’han de donar d’alta al servei i enregistrar-se prèviament, enviant un correu electrònic a: esports@vandellos-hospitalet.cat (més informació: 977 82 05 23). Un cop hagin facilitat les seves dades personals i tinguin el seu nom d’usuari i contrassenya, poden entrar a la pàgina web pròpiament dita i visualitzar les quatre pistes de pàdel de l’Hospitalet de l’Infant, disponibles en les diverses franges horàries. La reserva mínima és d’una hora; i la màxima, de dues hores.  

El pagament es pot fer mitjançant un saldo virtual, que s’ha de carregar prèviament a la recepció de la Piscina Municipal coberta; o bé just abans de jugar, a la mateixa recepció, on es deixen les claus de les pistes. El pagament també es pot realitzar online, a través del servei de TPV digital. La nova pàgina web per reservar les pistes de pàdel de l’Hospitalet de l’Infant té una versió per al mòbil, la qual cosa encara fa que sigui més fàcil utilitzar aquest servei. A més, permet als usuaris convidar a altres usuaris a apuntar-se a un partit si no són prou jugadors.

Comenta aquest article