Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Les ‘tonyi-tapes’ inauguren les XVI Jornades de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Les tonyi-tapes es van servir aquest passat diumenge a la Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant

Més de 1.100 ‘tonyi-tapes’ és la quantitat de tapes elaborades amb tonyina que es van consumir, el passat diumenge, a la X Diada de la Tonyina. Amb aquesta festa gastronòmica, amenitzada amb música i un espectacle d’animació infantil, es van inaugurar a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant les XVI Jornades de la Tonyina, organitzades per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Fins al 14 de juny, la dotzena de restaurants que diumenge van elaborar totes les tapes i que enguany participen en les jornades, oferiran plats cuinats amb tonyina com a ingredient principal.  En aquesta edició, nou d’aquests restaurants són de l’Hospitalet de l’Infant (El Pescador, Sal Grossa, Taberna Nevada, El Porró, HS Restaurant Hotel Sancho, El Solomillo, Nàutic, Cal Rullo i Topolino); un de l’Almadrava  (La Masia); un de Masboquera (El Rebost de la Nuri); i un de Pratdip (La Cuina d’en Carlos).

En 10 d’aquests establiments es brindaran menús a preus que oscil·len entre els 14,50 i els 30 euros; i en 7 s'oferiran les “tonyi-tapes”, és a dir, tapes per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. A més de la possibilitat de menjar aquest peix blau cuinat de maneres molt diverses, aquells que s’animin a tastar els menús podran participar en el sorteig de 20 sopars per a 2 persones, 10 entrades a PortAventura, un ‘tunatour’ per a 2 persones; i una entrada per a dues persones a l’Aquatonic.

Comenta aquest article