Informació general

Els hotels de la Costa Daurada central preveuen al juliol una ocupació similar a la de la temporada anterior

Per Redacció

Els establiments hotelers de la Costa Daurada central preveuen per aquest mes de juliol una ocupació similar a la de la temporada 2005. Així s’extreu de les dades elaborades per l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada. Segons aquestes dades, la previsió d’ocupació entre l'1 i el 31 de juliol rondarà el 88%, percentatge que va assolir-se durant el mateix període de l’any passat.

Cal destacar que enguany el nombre de places que ofereixen els establiments hotelers dels municipis de Salou i Cambrils, i el nucli de la Pineda és de 44.935, les mateixes que l’any 2005. Pel que fa a la comparativa de les ocupacions, cal destacar que el mes de juliol del 2004 els hotels de les tres poblacions van assolir una ocupació mitjana del 80%, fet que referma la tendència en la recuperació de les ocupacions iniciada l’any passat.  

Segons les dades elaborades per l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada, durant el mes de juliol als hotels de les tres poblacions es produiran gairebé 1,3 milions de pernoctacions.

Comenta aquest article