Informació general

Dos ferits, un d'ells greu, fruit d'una baralla a la platja del Regueral la nit de la Revetlla de Sant Pere

Per Redacció

A les 5,30 hores de la matinada del passat dijous 29 de juny, dia de la Festa Major de Sant Pere, es va produir a la platja del Regueral, mentre se celebrava la Revetlla Jove, una agressió greu a dos ciutadans alemanys per part de tres joves.
Dues dotacions de la Policia Local de Cambrils, es van desplaçar al lloc dels fets i van ser testimonis de la baralla en la que dos ciutadans alemanys estaven sent agredits per uns joves, que van donar-se a la fuga en detectar la presència policial. Segons un comunicat emès per la Policia Local, els agents van aconseguir detenir i identificar a dos d'ells, menors d'edat i veïns de Cambrils de nacionalitat uruguaiana, i van obtenir dades suficients per identificar al tercer agressor, també menor d'edat i de nacionalitat argentina, que finalment va comparèixer voluntariament a la comissaria de la Policia Local. Els dos agredits van haver de ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Reus,un d'ells amb pronòstic de lesions greus produits per l'impacte d'una ampolla al cap. S'estan instruint diligències per part de la Policia Local

Baralla amb arma de foc

El passat 28 de juny a pocs minuts per les tres de la tarda la Policia Local va rebre diverses trucades telefòniques alertant que s'estava produint una baralla al carrer de Sant Isidre i que una persona amenaçava una altra amb una arma de foc. Al lloc van acudir-hi dues dotacions de la Policia Local i de la Guàrdia Civil i van identificar als implicats; C.C.A de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils de 33 anys, i A.T., de nacionalitat italiana, veí de Cambrils i de 32 anys d'edat. Un cop reinstaurat l'ordre es va localitzar l'arma de foc i es va procedir a la detenció d'A.T. La Guàrdia Civil va efectuar les diligències.

Comenta aquest article