Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Les XVI Jornades de la Tonyina se celebraran a l'Hospitalet de l'Infant del 31 de maig al 14 de juny

Per Redacció

Imatge de les jornades de la Tonyina de l'any passat

Del 31 de maig al 14 de juny se celebraran les XVI Jornades de la Tonyina, organitzades per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En aquesta edició hi participarà una dotzena de bars i restaurants: nou de l’Hospitalet de l’Infant –El Pescador, Sal Grossa, Taberna Nevada, El Porró, HS Restaurant Hotel Sancho, El Solomillo, Nàutic, Cal Rullo i Topolino–; un de l’Almadrava: La Masia; un de Masboquera: El Rebost de la Nuri; i un de Pratdip: La Cuina d’en Carlos). A deu d’aquests establiments, s’oferiran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista i a set se serviran les "tonyi-tapes", és a dir, tapes elaborades amb tonyina per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa.

A l’acte d’inauguració de les jornades, la X Diada de la Tonyina –prevista per al diumenge 31 de maig, a partir de les 12 hores, a la plaça de Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant–, els assistents hi podran tastar les "tonyi-tapes" fetes per tots els restauradors que prenen part en aquestes jornades. Per amenitzar la jornada, hi haurà un espectacle d’animació infantil i ambientació musical.
Un altre dels atractius de les XVI Jornades de la Tonyina sera que tots aquells que tastin els menús gastronòmics de les jornades podran participar en el sorteig de 20 sopars per a 2 persones, 10 entrades a PortAventura, un ‘tunatour’ per a 2 persones; i una entrada per a dues persones a l’Aquatonic.

Més informació a: www.hospitalet-valldellors.cat i www.vandellos-hospitalet.cat

Comenta aquest article