Societat

L'esplai Quart Creixent organitzarà el casal "L'estiu et somriu"

Per Cristina SierraCartell del casal d'estiu organitzat per l'esplai Quart Creixent
L'esplai Quart Creixent del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer organitzarà, del 30 de juny al 21 d'agost, el casal "L'estiu et somriu", dirigit a xiquets d'entre 3 i 12 anys. El director de l'esplai –Ricard Gallego– ha explicat a revistacambrils.cat que la Fundació Santa Maria de Siurana, relacionada amb el món del lleure del Bisbat de Tarragona, els hi va proposar la possibilitat de fer el casal i des de l'esplai van anar a parlar amb el mossèn Ramon Martí, que els hi cedirà la Casa de la Catequesi –situada a la plaça de l'església de Santa Maria– per a poder dur a terme l'activitat.

Gallego ha apuntat que el casal funcionarà per setmanes i que l'horari serà de 9 a 13h, tot i que està previst que l'activitat s'allargui a les tardes. Cada setmana, els xiquets gaudiran de diferents tallers i jocs, d'una excursió a un lloc emblemàtic del municipi i l'activitat a la piscina municipal. El preu serà de 40 euros a la setmana, sense comptar el servei d'acollida i el menjador. Les inscripcions es poden fer demà i divendres a la Casa de la Catequesi, de les 18.15 a les 19.15h o bé, enviant un correu a esplaiquartcreixent@gmail.com. El director de l'esplai ha afegit que no hi ha límit per a fer les inscripcions perquè s'ha de tenir en compte que el casal funciona per setmanes i que els participants tenen la possibilitat de demanar una beca.

16 anys de Quart Creixent

El director de Quart Creixent ha explicat que actualment l'esplai té 10 monitors en actiu que s'encarregaran del casal. Gallego ha afirmat que l'esplai ja té 16 anys d'existència i que compta amb 50 nens que cada divendres gaudeixen de les activitats que organitzen a l'edifici La Salle. Enguany, el Quart Creixent organitza per tercer cop consecutiu les colònies d'estiu, que es duran a terme la darrera setmana d'agost i que ja té 55 xiquets inscrits.

Comenta aquest article