Informació general

Un grup d'AMPES de diferents centres escolars demanen als partits polítics "que no facin servir els nens amb finalitats electorals"

Per Redacció

Les Associacions de Mares i Pares de l'escola Marinada, de l'escola La Bòbila, de l'escola Cambrils, de la llar d'infants municipal Maria Dolors Medina, de la llar d'infants municipal Maria Dolors Medina, de la llar d'infants La Cuca i de l'institut Ramon Berenguer IV han emès un comunicat de premsa conjunt per "demanar a tots els partits polítics de Cambrils que no facin servir els nens amb finalitats electorals i que, enlloc d'això s'escoltin les demandes dels seus pares. Entenem que la sortida dels col·legis de Cambrils és un punt destacat de reunió de la població adulta, però resulta un espectacle lamentable veure com els nens reben regals amb logotips polítics o els organitzen gratuïtament les mateixes activitats lúdiques per les quals, acabada la campanya electoral, hauran de pagar preus abusius.

Segons el comunicat emès: "tota campanya electoral representa un moment important de la vida pública. Cap ciutadà hauria de romandre indiferent a un procés de decisió transcendental com és aquest. Als polítics, però, també se'ls ha de demanar respecte cap als seus electors, i donar prioritat al debat i l'argumentació davant tècniques publicitàries més pròpies del màrqueting de productes de consum.  És cert que la societat actual ja accepta amb naturalitat l'ús intensiu de les tècniques esmentades en la promoció del vot, com també l’apel·lació a les emocions i les il·lusions difuses dels votants. Però potser ens caldria reflexionar sobre els límits de tot això. Quin sentit té fer campanya
electoral entre els nens? Arribar al cor dels seus pares? Introduir una empremta indeleble al seu inconscient en maduració, com les marques de batuts de cacau amb les seves cançons televisives?".

Comenta aquest article