Esports

76 tiradors participen a Cambrils a la competició Interclubs de tir

Per Redacció

El president del Club de Tir Olímpic i tiradors del club amb representants del PSC que van visitar les instal·lacions del club en motiu de la tirada Interclubs, aquest passat diumenge

Com ja és tradicional, el passat diumenge 17 de Maig es va celebrar la Competició Interclubs a la seu de Cambrils. Va ser l'última de les set que s'han vingut celebrant en els diferents Clubs de Tir de la província de Tarragona.
Van participar en l'esdeveniment un total de 76 tiradors durant la jornada, que s'iniciava a les 8 h. del matí i es donava per finalitzada al voltant de les 14 h. Durant l'acte es va oferir un esmorzar popular, consistent principalment en una sardinada de la qual van gaudir tiradors, familiars i autoritats i representants del consistori. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa Mercè Dalmau, el regidor d'Esports Josep Lluís Abella i diferents membres dels partits del nostre Ajuntament. Prop d'unes dues-centes persones van participar a l'acte. D'altra banda el club cambrilenc va rebre multitud de felicitacions per la bona organització, mèrit de l'esforç i la il·lusió tant de membres de la Junta Directiva, com de socis numeraris que van ajudar amb ganes de manera desinteressada i voluntària. Per part del  Club cambrilenc van competir 19 tiradors.

El Club de Tir Olímpic Cambrils ha manifestat la seva satisfacció pel resultat de la celebració i espera el proper dia 21 de juny, data en la qual tindrà lloc el lliurament de premis, individual als millors tiradors i col·lectiva al millor Club sota l'organització del Club de Tir de Flix.

L'alcaldessa, Mercè Dalmau; el regidor d'Esports, Josep Lluís Abella i un membre de la candidatura de CiU, Francesc Marcó, també van ser presents a la tirada

Comenta aquest article