Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'oficina de Correus de Vandellòs es traslladarà a l'antiga oficina de la Caixa Agrària de Vandellòs

Per Redacció

Les obres d'arranjament de les oficines de la Caixa Agrària es van iniciar a mitjans d'abril

L’oficina de Correus de Vandellòs es traslladarà ben aviat a l’edifici del carrer de la Font, número 4 del poble; i el consistori destinarà el lloc que ocupa actualment Correus, al soterrani de l’Ajuntament, a magatzem i arxiu municipal. Per fer possible el canvi d’ubicació de Correus, l’Ajuntament ha encarregat unes obres d’arranjament i adequació de l’immoble de titularitat municipal ubicat al carrer de la Font, on antigament hi havia les oficines de la Caixa Agrària de Vandellòs.

Aquests treballs, que es van iniciar a mitjans d'abril i finalitzaran en breu, tenen com a objectiu mantenir i consolidar l’edifici, que a hores d’ara està en desús; i adequar-ne la planta baixa per a ús administratiu. Consisteixen, per exemple, en la substitució de les teules de la coberta i dels tancaments; el reforç de l’estructura, la instal·lació d’un nou lavabo, la instal·lació d’un nou quadre elèctric adaptat a la normativa, el canvi de paviment, la millora de la xarxa de desguàs i de la façana, etc. D’aquestes obres se n’està fent càrrec l’empresa adjudicatària, HINCOSA, per un import d’uns 50.000 euros, aproximadament.

D’altra banda, per ubicar-hi al lloc que acull ara Correus (al soterrani de l’Ajuntament) un espai de magatzem i arxiu municipal, el consistori ha encarregat a l’empresa BATCONS SL que l’habiliti, per un import d’uns 16.000 euros. A més, s’ha retirat ja el grup electrogen que hi havia i s’ha traslladat al costat del que es troba al centre assistencial.

Comenta aquest article