Pere Ferrando, medalla de bronze al campionat de Catalunya de decatló màster disputat a Cambrils

Pere Ferrando en un salt de perxa del campionat de Catalunya de decatló i heptatló en la categoria màster, disputat aquest diumenge a la pista d'atletisme de Cambrils

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils, el Campionat de Catalunya de decatló i heptatló en la categoria màster. Aquesta va ser la 5a edició i cal tenir en compte que totes les anteriors també es van disputar a casa nostra. El Club Atletisme Cambrils segueix, així, amb la tradició d’organitzar un Campionat de Catalunya cada temporada des de que es va inaugurar la pista d’atletisme ara fa 8 anys.

Les proves que es disputen al decatló es reparteixen en dues jornades i són les següents:
1a. jornada: 100 m. llisos / salt de llargada / llançament de pes / salt d’alçada i 400 m. llisos
2a. jornada: 110 m. tanques / llançament de disc / salt amb perxa / llançament de javelina i 1.500 m. llisos

A nivell femení es disputa l'heptatló. Les proves es reparteixen en dues jornades i són les següents:
1a. jornada: 100 m. tanques / salt d’alçada / llançament de pes i 200 m. llisos
2a. jornada: salt de llargada / llançament de javelina i 800 m. llisos

Els atletes màster tenen les categories d’edats agrupades de 5 en 5 anys, començant a partir dels 35. Per aquest motiu es va donar la circumstància que hi van haver vuit campions de Catalunya, cadascun a la seva categoria d’edat. Representant el club cambrilenc hi va participar Pere Ferrando, que va assolir la medalla de bronze a la categoria M-50. En el decurs del campionat, Ferrando batia el rècord de Cambrils de salt amb perxa amb una marca de 2.20 m. Cal fer esment que el guanyador de la categoria M-60 batia el Rècord de Catalunya de decatló de la seva categoria.

Control Primavera

Conjuntament es va disputar el Control Primavera obert a totes les categories, a fi i efecte que els atletes participants poguessin assolir mínimes de participació a campionats nacionals i estatals. La participació d’atletes d’arreu de Catalunya va ser molt alta.
A nivell local cal destacar les següents actuacions:
Elisa Laguna: Assolia el rècord de Cambrils a la prova de salt de llargada amb una marca de 5.37m.
Sandra Rebollo: Assolia el rècord de Cambrils a la prova de 80 m. tanques amb una registre de 14”30.