Cristina Garcia del CN Cambrils, guanyadora absoluta de la MedSailing del Balís

Cristina Garcia va proclamar-se campiona absoluta de la regata

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils van participar, aquest cap de setmana, a la MedSailing del Balís, una competició que va aplegar prop de 400 regatistes, 274 vaixells de 36 clubs nàutics i un total de 14 classes. El Club Nàutic Cambrils va ser un dels dos clubs amb més títols aconseguits. Precisament, Cristina Garcia es coronava com la guanyadora absoluta de la regata després d'imposar-se amb tres triomfs parcials en la classe radial.

La cinquena edició de la MedSailing va començar el dissabte –única jornada de competició–, ja que diumenge es van anul·lar les proves per falta de vent. D'aquesta jornada, sortia vencedora Cristina Garcia, regatista recentment incorporada al Club Nàutic Cambrils. També es proclamava campió, el cambrilenc Aleix Monmany en Laser 4.7, davant d'una flota de 27 vaixells, mentre que el segon lloc era per a David Castro i el 4t per a Aleix Nogués. En 29er, les germanes Carla i Marta Munté no van tenir rival i es van marcar cinc primers llocs. Pel que fa als regatistes d'Optimist, Miguel Cairo va ser 1r C del grup 1 i, Carla Vallverdú 3a B del grup 2.

La MedSailing era, en aquesta ocasió, Campionat de Catalunya de Làser Standard. En aquesta competició cal destacar la participació d'Alberto Guillén, que a causa d'una desqualificació no va poder guanyar el campionat. El seu company Món Cañellas va quedar 4t en la general i primer sub-21.