Esports

Victòries del FC Cambrils, Vilafortuny i Cambrils United

Per Redacció

Victòria amb golejada del Cambrils United contra La Pastoreta, el dissabte a la tarda

Futbol

Segona Catalana

Remolins Bítem 0 - FC Cambrils 3

Important i contundent victòria del FC Cambrils al camp del Remolins Bítem. En una molt bona primera part de l'equip cambrilenc, es va arribar al descans amb un tranquil·litzador marcador de 0 a 2, després dels dos gols marcats per Víctor Garrido i Manolo, en els minuts 21 i 36 de joc. Per contra, els locals només van disposar d'una ocasió per marcar que no van transformar. En la represa, el Remolins Bítem va pressionar més, però el FC Cambrils va saber frenar l'envestida de l'equip local. El Remolins Bítem va disposar d'un parell d'ocasions, però en un contraatac va arribar la sentència del FC Cambrils, en el minut 59, amb el tercer gol obra de Mario. Victòria merescuda dels cambrilencs en un bon partit, molt ben ordenat i molt treballat. Actualment, l'equip ocupa el lloc 13 de la classificació, fora dels llocs de descens. A l'equip li resten dos partits, dues finals per assolit la salvació de la categoria.
El proper partit serà dissabte vinent, a les 17 hores, a casa contra el Jesús i Maria. El darrer partit, es jugarà al camp del Deltebre.

Tercera Catalana

Cambrils United 5 - La Pastoreta 2

Nova victòria i golejada del Cambrils United per 5 a 2, contra La Pastoreta. Quan només havien transcorregut uns segons de l'inici del partit, l'equip cambrilenc s'avançava en el marcador amb un gol d'Alejandro. Només uns minuts després, en el 13 de joc, Invernon feia el segon i, en el minut 25 arribava el tercer gol local, novament a càrrec d'Invernon. Amb un ampli resultat de 3 a 0 es marxava al descans. En la represa i, fruit de la relaxació del Cambrils United, els reusencs de La Pastoreta van posar setge a l'equip cambrilenc amb dos gols, en els minuts 51 i 60 de joc. Després d'això, els locals es van tornar a posar les piles i van marcar dos gols més, en els minuts 72 i 82, tots dos obra d'Àlex Bofill. Amb aquest triomf, el Cambrils United és tercer amb 68 punts i està a un punt de l'Hospitalet de l'Infant que és segon i a tres punts del Racing CF Bonavista que és el líder.
El proper diumenge, l'equip jugarà al camp del Salou, mentre que el darrer partit serà a casa davant de l'Alhambra de Reus.

Salauris 2 - Vilafortuny 3

Victòria del Vilafortuny a casa del cuer de la classificació. Els cambrilencs van dominar bona part del partit i el primer gol no es va fer esperar i al minut 6 Antonio avançava al marcador a l'equip. Deu minuts més tard el Salauris empatava el partit, resultat provisional amb el que acabava la primera part. A la segona part, els cambrilencs van marcar el 1-2 al minut 68, obra de Ruben, i onze minuts més tard Pedro aconseguia el tercer gol a favor del Vilafortuny. Al minut 87, el Salauris anotava el definitiu 2-3.

La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa de l'Alhambra CF Reus, equips que ocupa la penúltima posició de la classificació. A falta de dues jornades per acabar la competició, els cambrilencs ocupen la dotzena posició amb 33 punts.

Bàsquet

CB Bescanó 73 - CB Cambrils 65

El sènior A del CB Cambrils ha acabat la lliga en el lloc 14 de la classificació, posició que suposa haver de jugar-se la permanència contra l'equip que ocupa l’onzè lloc del grup 1, el CB Bescanó. El primer partit es va jugar aquest cap de setmana a la pista del CB Bescanó, el segon es jugarà a Cambrils –el proper diumenge 24 de maig a les 12.30 al Palau Municipal d’Esports– i, si hi ha tercer, serà el 30 de maig a les 17.30 a Bescanó.
Els cambrilencs sempre van anar amb desavantatge, excepte els primers 4 minuts i el minut 8 del segon període. Les diferències màximes al seu favor van ser de 5 punts i de 12 per als bescanonins –en el darrer quart–. Els locals, molt intensos, van pressionar els cambrilencs quan aquests tenien la pilota, cosa que va permetre dificultar el seu joc i forçar errors. En canvi, els cambrilencs no ho van fer als bescanonins, cosa que va afavorir el seu joc i donar als locals l’espai suficient per a llençar, sobretot des de la línea de 6,25. Malgrat tenir més alçada, els cambrilencs no van acabar de tancar el seu rebot donant al contrari més possibilitats d’encertar en segones i terceres opcions. La clau del partit va ser el tir exterior del Bescanó ja que va fer 10 triples per 3 del Cambrils; aquests triples van ser fets en moments claus, que queien com a dutxes d’aigua freda en els moments en què els del Baix Camp retallaven diferències de manera que aquestes enlloc de reduir-se es van anar incrementant.
Des del punt de vista dels parcials de cada període es pot deduir la igualtat: primer (20,19), segon (18,15), tercer (18,14) i el quart (17,17), és a dir, els cambrilencs, 1 punt avall, 3 punts avall, 4 punts avall i empat, respectivament. Al final diferència de 8 punts a favor del CB Bescanó.
Si fem una anàlisi dels períodes: els 4 primers minuts del primer període van ser del Cambrils amb una diferència màxima al seu favor de 5 punts, (6,11). Un parcial local de (6,0) va posar el Cambrils un punt avall. Els visitants van reaccionar i van estar fins el minut 10, 3 punts amunt. En el minut final un (4,0) local –conseqüència d’un triple i un tir de personal transformat– va fer que el quart s’acabés amb el resultat de (20,19), un punt amunt el Bescanó.
En el segon període, els dos equips van estar els primers 4 minuts sense anotar cap punt. A partir d’aquí fins el minut 6, els bescanonins van anar augmentant les diferències al seu favor (30,23). La reacció dels cambrilencs amb un (0,9) va capgirar el resultat i els va situar 2 punts amunt, (30,32). Els locals van acabar la resta del temps amb un (8,2) i anar al descans amb un avantatge de 4 punts, (38,34). Parcial (18,15).
En el tercer quart va venir el festival de triples de l’equip local (4), cadascun d’ells en moments oportuns que van fer impotent la reacció dels visitants. El període va començar amb una cistella cambrilenca de 2, reduint el desavantatge a 2. Un triple dels locals va situar l’equip visitant 5 punts avall, (41,36), que l’equip cambrilenc va aconseguir reduir a 2, minut 3, (41,39). A continuació un altre triple local i una cistella de 2, van incrementar l’avantatge a 7 punts. Els del Baix Camp van tornar a reduir en aquest cas a 5. El Bescanó amb un altre triple va posar la diferència al seu favor en 8 punts. Seguidament un parcial (2,7) dels cambrilencs, els va permetre situar-se a 3 (49,46), però un altre triple dels bescanonins els va donar un avantatge 6 punts (52,46), minut 9. A la fi del període (56,48). Parcial de (18,14).
En els 2 primers minuts del darrer període, els cambrilencs van començar reduint el seu desavantatge a 4 punts, (56,52). Un parcial del Bescanó de (6,0) com a conseqüència de 2 triples consecutius va augmentar el seu avantatge als 10, (62,52) i posteriorment a 12 (màxim del partit) (66,54), minut 7. A falta d’un minut per acabar el partit els cambrilencs van reduir el seu desavantatge a 5 punts, (70,65). Sense més temps per a més reaccions, el partit es va acabar amb el resultat final (73,65). Parcial (17,17).

Hoquei

CE Cornellà 3 - Cambrils CH 10

El Cambrils CH va jugar aquest passat diumenge a la pista del CE Cornellà. El partit va començar molt costa amunt pel Cambrils, ja que fins que no es van acostumar al terra i color de la pista van passar uns minuts en els quals el Cornellà va tenir el control del partit i gràcies a un penal els locals van continuar atacant però el Cambrils va començar a
controlar el partit i van empatar al cap de 6 minuts i acte seguit es van posar davant al marcador.
Els golejadors van ser: Oriol Borràs amb tres gols, un d'ells fet de forma magistral de falta directa; Ruben Garcia tres més, dos de gran jugada personal i el tercer de contratac; dos de l'Arnau Moragas, el segon executant una falta directa i enganyant perfectament al porter i els dos restants fets per Marcos Serrano de fort xut i l'últim l'August
Villamayor, finalitzant una jugada de contraatac de tot l'equip. Un cop mes, van acompanyar als cambrilencs una cinquantena de seguidors que es van fer sentir i molt durant tot el partit, animant al seu equip donant tornant a ser el cinquè jugador.
A manca de dos partits per finalitzar la competició de lliga, amb tres punts els de Cambrils en tindran prou per assolir la primera plaça a la taula classificatòria i convertir-se en un nou equip de la Primera Nacional Catalana, a dos categories de l'OK Lliga.
El proper partit es jugarà a Cambrils al Pavelló Municipal aquest proper divendres a un quart de deu del vespre contra l'equip CHP Amposta, que està en una situació molt delicada a la classificació i no serà rival fàcil.

Futbol sala

Platense Segur de Calafell 2 - CFS Mediterrani 2

El CFS Mediterrani va aconseguir un punt molt valuós a la pista del campió de la categoria, el Platense Segur de Calafell, gràcies a un empat a 2 gols. La sòlida defensa del conjunt cambrilenc els va permetre poder empatar el partit a falta de 12 segons per acabar el partit.
En els primers minut, la possessió de la pilota va ser per al Platense, demostrant l'enorme qualitat dels seus jugadors. Per la seva banda, el Mediterrani es va defensar sense donar opcions al rival, mentre que en atac es va mostrar molt valent sortint amb porter jugador en moltes ocasions. Al voltant del minut 14, el Platense va tenir la sort de cara amb un xut sense angle que va desviar Alexis i va descol·locar al porter Víctor, significant el 1 a 0. Tot i el gol encaixat, el Mediterrani no va defallir i va disposar de tres ocasions molt clares per empatar el partit. Quan més còmode es trobava el Mediterrani, disposant d'oportunitats a la contra, el Platense va aprofitar l'única errada en defensa dels cambrilencs per fer el 2 a 0, però en la jugada següent, a falta d'un minut per al descans, Fran feia el 2 a 1 en una jugada molt ben trenada.
La segona part va ser un calc de la primera, amb la possessió per al conjunt local, però les millors ocasions per al Mediterrani. En els darrers minuts, el Mediterrani va posar més pressió per recuperar la pilota. Fruit d'això va disposar de tres ocasions molt clares per empatar. Quan semblava que el partit acabaria amb 2-1 a favor dels locals, el Mediterrani va obtenir el premi de l'esforç realitzat, ja que a falta de 12 segons per acabar, Alexis materialitzava una falta col·locant el 2-2 definitiu en el marcador.

CFS Laguna 7 - Escola FS Vendrell 2


Comenta aquest article