Informació general

Se celebra la vuitena edició de la Fira Fora Stocks amb un balanç positiu pel que fa a vendes

Per Berta Ruiz

Aquest passat cap de setmana es va fer la vuitena edició de la Fira Fora Stocks, -organitzada per la Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert-, a l'avinguda de la Diputació, en la que nombrosos comerços de Cambrils van treure al carrer el gènere d'altres temporades a molt bon preu.
Tant dissabte com diumenge, de 10 del matí a 10 de la nit, una trentena d'establiments de roba, roba de bany, roba esportiva, sabateria i altres productes van muntar prop de vuitanta parades al passeig marítim a la zona del Regueral, just davant de la platja.
La nova presidenta d'Unió de Botiguers Isabel Basora ha fet una valoració força positiva de la Fira Fora Stocks, "tot i que, enguany, el primer cap de setmana de juliol eren els dies 1 i 2 i encara no hi havia tanta gent com d'altres anys. Dissabte va ser més fluix, però diumenge ja hi va haver més moviment". Tot i que les vendes van ser més baixes que en altres ocasiones, segons Isabel Basora per les dates d'enguany, "els comerciants valoren molt aquesta oportunitat de trobar-se, conversar, dialogar i fer més companyerisme".

Una altra de les activitats previstes des d'Unió de Botiguers per aquest estiu és la Fira Segones Rebaixes els dies 26 i 27 d'agost, en la que de nou, moltes botigues treuran al carrer les restes d'aquesta temporada.


Comenta aquest article