Cultura

Més de 300 alumnes de tercer de primària participen a la cantata Els Músics de Bremen

Per Cristina Sierra

Els escolars cambrilencs durant l'actuació musical al pavelló

El Palau Municipal d'Esports va acollir ahir al matí la cantata Els Músics de Bremen, a càrrec de 325 alumnes de tercer de primària de les escoles Cambrils, Joan Ardèvol, Marinada, Guillem Fortuny, la Bòbila i Mas Clariana. Aquesta actuació musical es basava en el conte tradicional "Els Músics de Bremen", dels germans Grimm, que es va adaptar per a ser interpretada per un cor infantil acompanyat de narració i piano. Maria del Mar González va ser l'encarregada de posar la veu a la cantata i la música va anar a càrrec dels alumnes de l’Orquestra de Corda Kadenza i del Grup de Vent Crescendo de l’Escola de Música

Els escolars cambrilencs van estar acompanyats per uns 150 familiars i per uns 300 companys de primer de primària de les escoles locals que van gaudir de l'actuació. Aquest concert s'emmarca en una activitat conjunta que han dut a terme els mestres de música de les escoles de primària i els mestres de l'Escola Municipal de Música.

Un projecte amb continuïtat

Després de la bona acollida que ha tingut aquesta cantata i de l’experiència positiva que ha suposat per a tots els infants que n’han format part, des de l’organització s’ha mostrat interès per tal que aquest projecte tingui continuïtat en el temps i es pugui repetir en els pròxims anys. Aquesta és una mostra més de la tasca impulsada per l’Escola de Música i el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’apropar la música i la seva activitat als cambrilencs.

Comenta aquest article