Esports

Resultats dels equips base del CB Cambrils corresponents als dies 9 i 10 de maig

Per Redacció

El jugador del CB Cambrils Hugo Pérez a punt de fer cistella en el partit disputat aquest passat diumenge al matí davant el CB Igualada

Cadet A masculí - interterritorial
CB Cambrils A 66 - CB Igualada 56

Victòria molt treballada dels cambrilencs davant el CB Igualada. Els jugadors cambrilencs van sortir molt endollats a pista però els igualadins responien a base d'un no massa habitual encert en el llançament de triples. En els dos primers períodes el CB Cambrils va anar sempre al davant en el marcador amb l'excepció d'un breu moment en què l'Igualada es va posar dos punts amunt. En el tercer quart el CB Cambrils va marcar la diferència i va aconseguir un avantatge de fins a 15 punts. Però en el quart i definitiu període, el CB Igualada va escurçar diferències i es va arribar a posar dos punt per sota a falta de dos minuts per a l'acabament del partit. Els jugadors cambrilencs, amb un cop de geni i determinació, van tornar a marcar la diferència i van tancar el marcador amb 10 punts amunt.
Aquest dissabte es juga el darrer partit de lliga de la fase regular i el CB Cambrils el disputa a la pista del líder, el Manyanet Molins, de Molins de Rei. A falta d'una jornada per acabar el campionat de lliga, els cambrilencs són segons empatats a punts amb el Bàsquet Samà Vilanova i el Grup Barna.

Cadet B masculí - nivell B segona fase

CB Cambrils B 92 - AD Torreforta B 54

Nova victòria contundent dels cambrilencs, aquest cop davant el Torreforta que els manté en el tercer lloc del seu grup.

Preinfantil masculí - nivell B segona fase
CB Cambrils 53 - Manyanet Reus 82

Nova derrota del CB Cambrils que el manté en el penúltim lloc de la classificació.

Júnior femení - Nivell A primera fase
CB Cambrils 51 - CB Morell 64

Derrota de les cambrilenques que les col·loca  a la cua de la classificació.

Infantil femení - nivell B segona fase
CB Cambrils 50 - CB La Selva 53

Primera derrota de les cambrilenques a la segona fase del nivell B.  Tot i l'ensopegada, el CB Cambrils continua primer de grup empatat amb el Salle Ploms B


Comenta aquest article