Societat

Darrer taller de cuina en directe de les Jornades del Romesco

Per Redacció

Grup que va participar a la darrera sessió de cuina en directe al restaurant Cal Tendre

Aquest passat dimarts a la tarda es va dur a terme la darrera sessió de cuina en directe de les Jornades del Romesco de Cambrils, on una quinzena de persones es van donar cita al restaurant Cal Tendre. El xef cambrilenc Damià Capafons va cuinar per als assistents un rap arromescat amb papada i un suquet de romesco més tradicional que, després van poder degustar entre tots.

En total, 42 persones han passat per les tres sessions de cuina en directe de les Jornades del Romesco d'enguany, assolint la màxima capacitat de les places disponibles. Molts dels participants són repetidors i fidels seguidors d’aquesta activitat que fa uns anys es va començar a dur a terme a Cambrils coincidint amb jornades gastronòmiques. Les jornades del Romesco finalitzaran aquest proper diumenge 17 de maig. Mentrestant, els 32 restaurants participants seguiran oferint els menús amb el romesco com a principal protagonista.

Comenta aquest article