Informació general

L'Assemblea Nacional Catalana de Cambrils aclareix que no es presenta a les eleccions municipals

Per Redacció

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Cambrils, arran dels dubtes i la confusió per la similitud de sigles d’alguns partits que els han fet arribar alguns ciutadans, manifesta públicament que no es presenta a les eleccions municipals, ni a Cambrils, ni a cap altre municipi. Segons un comunicat que han fet públic, "l’ANC és una entitat que té per objectiu la independència de Catalunya i recomana el vot a les eleccions municipals per aquelles formacions polítiques que han signat a cada municipi el compromís polític i formal per la independència".

El comunicat continua dient que "l'ANC considera les eleccions municipals com una primera volta abans del 27S en què els catalans han de decidir si volen donar una empenta al procés d'independència o que Catalunya continuï subordinada a l'Estat espanyol".

Finalment, l'ANC afegeix que "a Cambrils, les formacions polítiques (ordenades per ordre alfabètic) Esquerra Republicana de Catalunya (ERC-Avancem), Moviment d'Esquerres (MÉS) i Solidaritat per la independència (SI) han signat el compromís polític i formal per la independència i s'han adherit al Manifest presentat per l'ANC. I, per tant, tenen el suport d'aquesta entitat".

Comenta aquest article