Informació general

Se celebra a Cambrils l'assemblea de la Federació Catalana de Treballadors del Comerç, Hoteleria, Turisme i Joc de la UGT

Per Berta Ruiz



El regidor Oliver Klein dirigint unes paraules de benvinguda als assistents a l'assemblea feta a Cambrils
El passat dimecres 28 de juny va tenir lloc al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils, l’assemblea de la Federació Catalana de Treballadors del Comerç, Hoteleria, Turisme i Joc de la UGT. Durant tot el matí es va celebrar l’assemblea –oberta a tots els treballadors afiliats al sindicat– en la qual es va escollir una delegació de vint persones, que van formar part del congrés, encarregada de triar una comissió executiva de cinc persones per dirigir el sindicat els quatre propers anys, i els tres òrgans de control establerts pel sindicat.

D’altra banda, en el congrés també es va parlar i es va analitzar l’estat dels diferents sectors del sindicat; pel que fa al sector del comerç, es va fer un repàs sobre la implantació de supermercats i grans superfícies o la més que futura implantació del Corte Inglés a Tarragona i les seves repercussions a nivell laboral i de distribució comercial. Pel que fa al sector turístic, es va fer un balanç sobre el creixement de l’allotjament i la seva qualitat en aquesta zona, i també valorant el sector dels jocs d’atzar –com el casino–, com a futur sistema d’important potenciació turística.

Al congrés hi va assistir gent dels sectors del comerç i l'hoteleria, empresaris de la zona i membres d'altres sindicats a la província de Tarragona.

Comenta aquest article