Informació general

El PP desmenteix que Enric Sirvent serà el cap de llista a les properes eleccions municipals

Per Lluís Rovira i Barenys

El president local del PP, Lluís Llorens, ha volgut desmentir una informació publicada el passat dissabte en un rotatiu provincial en què es deia que el PP provincial apostava per Enric Sirvent com a proper cap de llista d'aquesta formació política per a les properes eleccions municipals. Llorens, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, manifestava no entendre com aquestes notícies poden sortir a la llum sense parlar amb el partit, "això crea mala maror. Creiem que alguna persona d'un altre partit ha aconsellat malament un militant del nostre partit".

Per la seva banda, el PP provincial afirmava que la informació publicada pel rotatiu tarragoní era totalment errònia i que havien demanat que es fes una rectificació. Enric Sirvent és regidor del PP i ocupava el tercer lloc de la llista del PPa les passades eleccions municipals. El cap de llista era Pere Llorens.

El procés per determinar el cap de llista del PP als propers comicis començarà després de l'estiu. Segons ha manifestat Lluís Llorens, "entre setembre i octubre es decidirà. Ara per ara no tenim candidat". El cap de llista del PP l'haurà d'elegir el comitè electoral local. Aquest comitè electoral l'haurà de nomenar la junta local. Finalment, serà el comitè electoral de Catalunya qui ratifiqui el candidat.

Comenta aquest article