Societat

S'enregistren a Cambrils imatges promocionals de les candidates al certamen Miss Suïssa 2007

Per Redacció



Quatre candidates vestint la samarreta de la Costa Daurada, ahir en el rodatge als voltants de la Mola de Colldejou
Les 30 candidates al títol Miss Suïssa estan de  visita entre els dies 24 i 29 de juny a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, per enregistrar els videoclips musicals on apareixen les candidates al títol i que s'emetran en un programa especial produït per la cadena de televisió TSR 1 (Televisió Suïssa Romanda), el proper 9 de setembre. Durant la seva estada a la demarcació de Tarragona s’allotgen a Cambrils –a l'hotel Pueblo El Dorado Playa– i visiten diversos indrets, seguint un programa de visites elaborat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb el suport de l’Oficina Espanyola de Turisme de Ginebra.

Cadascun dels videoclips musicals que enregistraran es localitzen en diversos indrets de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Així, el primer s’enregistra al Priorat, el segon a Mont-roig del Camp i el tercer al Delta de l’Ebre. També s’enregistraran imatges a Cambrils i al complex hoteler on s’allotgen. Unes localitzacions que van quedar ja fixades en una anterior visita del realitzador del programa.

A banda de les 30 candidates al títol també s’ha desplaçat a la nostra demarcació un equip de 15 persones, encarregades de la producció i realització del programa. Un programa que té molta repercussió a la societat suïssa, on ja s’està informant de les activitats de les candidates per la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Tres periodistes suïssos acompanyen l’equip, concretament dels setmanaris de major difusió a Suïssa: Der Blick,L’Illustré i Schweizer Illustrierte.

Comenta aquest article