Cultura

El concert de Pasión Vega del Festival de Música anirà en benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona

Per Cristina Sierra

Joana Carrasco, Antoni Mas, Mercè Dalmau, David Ortega i Carme Rebull en la presentació del concert solidari, aquest passat divendres al matí

El concert de Pasión Vega i l'Orquestra Simfònica del Vallès, emmarcat en la 41a edició del Festival Internacional de Música, anirà en benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. El passat divendres al matí, el director general de l'empresa Publiolimpia –Antoni Mas– i el director de la Lliga Contra el Càncer –David Ortega–, acompanyats de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i de les representants de l'entitat, Carme Rebull i Joana Carrasco, van signar el conveni de col·laboració, que contempla una aportació inicial a la Lliga de 3.000 euros.

El director general de Publiolimpia va explicar que fa dos anys es va iniciar aquest projecte benèfic amb el concert d'Ainhoa Arteta a Cambrils, i una part de la recaptació es va destinar a la delegació de Tarragona de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Enguany, es va proposar que el concert de Pasión Vega, que actuarà el proper 8 d'agost, destini una part de la recaptació a l'entitat tarragonina. "És el concert més tranquil, de molt de nivell, i quan li vam proposar a Pasión Vega va dir que estava encantada de participar, ja que ella també ha estat tocada pel càncer a la seva família", va apuntar Antoni Mas. El concert de Pasión Vega tindrà un aforament de 2.200 persones i el preu de les entrades és d'entre 30 i 45 euros.

122 delegacions

A continuació, el director de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre va agrair que Publiolimpia hagi escollit l'entitat per a rebre els diners del concert benèfic. Tal com va apuntar David Ortega, la Lliga Contra el Càncer té 22 anys d'existència, compta amb 122 delegacions i és un "referent" per a tots els malalts de càncer i les seves famílies. "Des de la Lliga fem diferents activitats, com la investigació i la prevenció, el diagnòstic precoç, el suport als malalts i a les seves famílies i l'educació sanitària", va explicar el director. Segons va afirmar Ortega,  l'aportació inicial de Publiolimpia "serà ben emprada per tots els malalts que s'adrecen per obtenir aquest serveis que complementen els serveis sanitaris".

Per la seva banda, l'alcaldessa va manifestar que amb actes solidaris com aquest "es demostra que hi ha una sensibilitat especial" i que la solidaritat "està present" a la societat tot i la crisi econòmica.

4.000 entrades venudes

Aprofitant la roda de premsa, el director de Publiolimpia va explicar que la venda d'entrades pels concerts del Festival Internacional de Música està funcionant "força bé" i ja s'han venut prop de 4.000 entrades. Mas va apuntar que els artistes que estan venent més són Juan Luis Guerra, Alejandro Sanz, Sopa de Cabra i Gemeliers. Recordem que les entrades es poden comprar al Patronat de Turisme i al web www.ticketea.com.

Comenta aquest article