Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega un nou programa d'activitats juvenils

Per Redacció

Imatge d'un dels tallers que es va oferir el curs passat al Casal de Joves de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Aquest mes d’abril s’ha estrenat als Casals de Joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant el nou programa d’activitats juvenils, que ha organitza la Regidoria de Joventut per aquesta primavera. El nou programa, de periodicitat trimestral, inclou un curs de cuina, tots els dilluns a les 18h; unes sessions de jocs dirigits en grup (‘dinamic jocs’), tots els dimarts i dijous a les 18h; i novament, el taller de conversa d’anglès, els dimecres a les 20h, al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant.

Les propostes previstes per als caps de setmana, en canvi, varien cada mes: a l’abril hi ha previst un taller de cupcakes i de reparacions domèstiques; al maig, uns campionats de futbolí i de Fifa 2015, hip hop dance i un taller de maquillatge; i al juny, defensa personal, concurs ‘masterchef’ i una ‘Marató jove’.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i estan pensades per a un públic a partir de 12 anys. Els interessats a participar s’hi han d’inscriure. Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat

Col·laboracions amb Mont-roig i Miami Platja

D’altra banda, continua vigent el programa ‘Tok’l 2’, que organitza la mateixa regidoria juntament amb el Departament de Joventut de Mont-roig del Camp i Miami Platja. És semestral i posa a l’abast del col·lectiu jove una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles.

Les properes sortides previstes són: la de Montblanc durant la celebració de la Setmana Medieval, el dia 25 d’abril (aquesta sortida serà gratuïta); la de Naturlandia, els dies 22 i 23 de maig, per 55 euros; i un bateig de submarinisme, el dia 20 de juny, per 18 euros.

Comenta aquest article