Informació general

CiU presenta la seva llista electoral a les properes eleccions municipals

Per Cristina Sierra

Imatge dels candidats de la llista de CiU a les properes eleccions municipals en la presentació d'ahir

Convergència i Unió (CiU) va presentar ahir al matí la seva llista per a les eleccions municipals del 24 de maig. L’alcaldessa de Cambrils i candidata per CiU als comicis electorals, Mercè Dalmau, va manifestar que estava "molt contenta" de poder presentar aquesta llista que es basa en l'experiència del govern i en la renovació.

"Les noves incorporacions ens poden aportar riquesa a la llista. Hem configurat una candidatura amb persones diverses. Hi ha militants i hi ha persones que mai s'havien plantejat entrar en política. Avui presentem la llista més vàlida per governar Cambrils”, va afirmar Dalmau. Abans de presentar els nous noms de la llista, la candidata va destacar l'aposta pels regidors Lluís Abella, Antonio Laguna i Marta Borràs, que es troben en els set primers llocs de la llista. "Volem seguir treballant de la mateixa manera que ho hem fet aquests quatre anys. Hem pres decisions amb valor i necessàries, que han demostrat que han estat útils", va apuntar.

La candidatura de CiU a les eleccions municipals està formada per:

1. Mercè Dalmau i Mallafré, 45 anys. Alcaldessa de Cambrils, llicenciada en Ciències de l’Educació (Pedagogia Terapèutica) i màster en logopèdia.

2. Josep-Lluís Abella Hortoneda, 51 anys. Regidor de les àrees de Festes, Esports i Hisenda de l’Ajuntament de Cambrils. Ha desenvolupat la seva carrera professional a la Cooperativa de Cambrils.

3. Juan M. Artigau Príncep, 58 anys. Mecànic de manteniment i serraller.

4. Antonio Laguna Martínez
, 59 anys. Regidor de Serveis de l’Ajuntament de Cambrils. Empresari del sector de l’automoció.

5. Carmen-Mihaela Grama, 37 anys. Propietària d'un establiment de restauració.

6. Francesc Marcó Nolla
, 64 anys. Tècnic comercial.

7. Marta Borràs Donato, 44 anys. Regidora de Polítiques d'Igualtat i Salut de l’Ajuntament de Cambrils, empresària d’hoteleria, experiència en administració i gestió d’empreses.

8. Clara Isabel Guerrero Barroso, 54 anys. Treballadora de neteja i membre de la Junta Directiva de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral i del Gripau Blau de Cambrils.

9. Pol Torrente Costa
, 28 anys. Estudiant d’odontologia.

10. David Diago Fuentes
, 38 anys. Tècnic sanitari.

11. Montserrat Vidal Sedó
, 47 anys. Empresària d’hoteleria i experiència en comerç.

12. Francesc Escoda Amorós,  49 anys. Militant d’UDC.

13. Enric Gracia Rofes, 33 anys. Empresari.

14. Enrique Monzó Prior, 70 anys, casat i amb dos fills. Empresari d'enginyeria.

15. Susana Jiménez Velasco
, 42 anys. Monitora de Total Body Condition i membre de diferents entitats cambrilenques

16. Montserrat Bartolomé Jardí, 52 anys. Ha estat  puericoltora, pagesa i secretària.

17. Margarita Fernández Tejedor, 50 anys. Biòloga i investigadora científica sobre qualitat de les aigües marines i la gestió de recursos marins.

18. Jordi Sánchez Pujals, 20 anys. Estudiant d’Humanitats, president de l’Assemblea de la JNC Camp de Tarragona i membre de diferents entitats cambrilenques

19. Carlos Pérez Capella, 42 anys, casat. Pescador, cap local d’UDC.

20. Manuel Gracia Medina, 44 anys. Tècnic de taller.

21. Josep Miró Soldrà, 55 anys. Empresari i president del comitè local de CDC

Suplents

1. Roberto Martínez Hinojosa

2. Lluïsa Rom Sala

3. Daniel Milan Cabré

4. Andrés Avelino De Donato Rodríguez

5. Jesús Nogués Alegret

6. M. Rosa Capella Capella


Projecte "engrescador"

Un cop presentada la llista, les noves incorporacions van explicar que havien decidit formar part de la candidatura pel projecte "engrescador" que ha plantejat el partit. "Tenim un programa molt bo i una cap de llista excepcional", va apuntar Francesc Marcó. Per la seva banda, Lluís Abella va manifestar que volia continuar el projecte de CiU perquè "hem posat Cambrils on es mereix. Fa quatre anys vaig dir que estava a la millor llista per Cambrils i crec que ho hem demostrat".

Antonio Laguna, que també repeteix a la llista, va apuntar que el partit ha de ser "ambiciós" amb els projectes. En aquest sentit, Marta Borràs va destacar que CiU ha d'acabar de "donar forma" als projectes que s'han iniciat en aquest mandat.

Únic govern que s'ha "preocupat" per desencallar el problema del polígon Belianes

Abans de cloure l'acte, Mercè Dalmau va prendre la paraula per a explicar que CiU inclourà al programa dos grans projectes que s'han d'impulsar en un proper mandat que són la remodelació de la Rambla de Jaume I de l'Avinguda de Charles Darwin. "Són els nostres grans objectius per la propera legislatura. És important fer programes realistes i creïbles", va apuntar.

La candidata també va destacar que el govern format per CiU i PP ha demostrat que tot i la situació econòmica, s'ha treballat per Cambrils i s'han mantingut els serveis. "Hem estat l'únic govern que s'ha preocupat per posar les bases per a legalitzar el polígon Belianes", va afirmar.

Comenta aquest article