Cultura

La Biblioteca Municipal s’afegirà, demà, a la celebració de la III Revetlla de Sant Jordi

Per Redacció

Rosana Andreu explicant un conte dins el cicle "Qui vol un conte de...?", el passat 1 d'abril

La Biblioteca de Cambrils s’afegirà per primera vegada a la III Revetlla de Sant Jordi, que se celebrarà demà a partir de les 19 hores en aquest espai. L’acte s’iniciarà amb un actuació musical per part del quartet de corda de l’Escola Municipal de Música compost per Marcel Gutiérrez, Pedro Guillen, Guillem Álvarez i Ferran Ballesté que interpretaran ‘Humoresque’ d’A. Dvorack.

A continuació la vetllada comptarà amb la participació dels membres de tots els clubs de lectura de la Biblioteca els quals faran un tastet de lectures i recomanacions literàries. També està prevista la intervenció de dos dels autors que participaran a les trobades del club de lectura adult del proper curs, Jordi Ledesma i Lluïsa Piñol. En acabar, serà el torn del Quartet de flautes de l’escola Municipal de Música compost per Juan Manuel Luque, Núria Pérez, Sandra Pallarès i Isabel Serra qui interpretaran Adagio-Allegro de G. PH. Telemann.

La III Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca clourà amb un brindis final entre tots els assistents.

Solidaris amb la Marató de Sang

Per altra banda, la Biblioteca també se sumarà demà a la Marató de Sang amb l'hora del conte ‘Els superherois de la sang’ a càrrec de Montse Parra. S'espera que d'aquesta manera les famílies se sentin més motivades a participar a la Marató de donacions que es farà el proper 29 d'abril.

Comenta aquest article