Societat

10 actuacions confirmades pels Xiquets, una d'elles a Vilafranca del Penedès, en una intensa temporada castellera

Per Redacció

Foto de grup dels Xiquets de Cambrils. Foto cedida per Jon TC

Els Xiquets de Cambrils estan treballant activament en el calendari d'aquesta temporada castellera i ja han confirmat la seva participació en una desena d'actes. La temporada passada, al ser una colla nova, es van anar tancant actuacions poc a poc durant l’any i aquest segon any s’han intentat adaptar al modus operandi d’altres colles, emmirallant-se en elles i mirant de tancar la majoria d’actuacions.

Des de la junta s’ha valorat molt positivament el calendari després de la refundació de la colla, sobretot després de la feina de l’any passat tant a nivell casteller com organitzatiu. S’ha aconseguit tancar un calendari amb colles grans i una bona diada a Cambrils. Si l’objectiu de la temporada passada era “fer colla”, enguany se seguirà fent colla i amb l’objectiu d’igualar la temporada 2014.

Calendari de la temporada 2015:

- 23 d’Abril – Diada de Sant Jordi a Miami Platja

- 26 d’Abril – Diada de Sant Jordi al castell de Sant Jordi  a l’Ametlla de Mar. (Juntament amb Los Xics Caleros i Minyons de Terrassa)

- 21 de Juny – Diada de la Camisa Grana a Montblanc. (Juntament amb Torraires i  Nois de la Torre)

- 24 de Juny – Diada de Sant Pere a Cambrils (Juntament amb Los Xics Caleros)

- 11 de Juliol – Festes de l’Associació de Veïns Verge del Carme a Tarragona. (Juntament amb Xiquets del Serrallo)

- 18 de Juliol – Diada de la Mare de Déu del Carme a Cambrils. (Juntament amb els Castellers de les Roquetes de Sant Pere de Ribes)

- 8 d’Agost – Diada a Cal Figarot a Vilafranca del Penedès amb Castellers de Vilafranca, Castellers de la Vila de Gràcia, Margeners de Guissona)

- 6 de Setembre – Diada de la Mare de Déu del Camí a Cambrils. (Juntament amb la colla Jove de Hospitalet de Llobregat i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona)

- 25 d’Octubre – XV aniversari de la Colla Jove HL  a Hospitalet de Llobregat (Juntament amb la Colla Jove de l’Hospitalet)

- 7 de Novembre – II Trobada de Colles del SUD a Montblanc. (Juntament amb Torraires de Montblanc, Xiquets de Vila-seca, Xiquets d’Alcover, Brivalls de Cornudella, Los Xics Caleros, Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i Xiquets de Reus)

Comenta aquest article