Informació general

La ràtio d'alumnes per classe a Infantil i Primària baixarà el curs vinent

Per Cristina Sierra

La taula mixta d'ensenyament es va reunir ahir al matí a l'Ateneu Juvenil

L'Ateneu Juvenil va acollir ahir al matí la segona sessió de la taula mixta d'ensenyament del curs 2015-2016, que va reunir representants del Departament d'Ensenyament a Tarragona i de l'Ajuntament de Cambrils. Durant la trobada es va fer una valoració dels resultats acadèmics d'aquest curs i també es van analitzar com havien anat les inscripcions per al curs vinent.

La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Àngels González, va explicar a revistacambrils.cat que la trobada havia estat molt positiva, ja que s'havia encertat amb la previsió de les inscripcions a Infantil i a Educació Secundària per al curs 2015-2016. "Sortosament hem fet una bona previsió. El 95% dels alumnes que començaran P3 ho faran al centre que han escollit com a primera opció, i a Educació Secundària, aquesta xifra és del 91%", afirmava González.

De cara al proper curs, la ràtio d'alumnes per classe a Infantil i Primària baixa i se situa en 23 alumnes per classe, un fet que permetrà "millorar la qualitat" de l'educació, segons apuntava la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament. A més, tots els centres escolars cambrilencs tindran els grups que havien previst en el proper curs. Cal dir que en ESO, l'institut Cambrils comptarà amb un grup més, mentre que en Batxillerat també hi haurà un grup nou a l'institut La Mar de la Frau.


Comenta aquest article