Cultura

La Rambla de l'Art acull l'exposició fotogràfica "Ells fan l'esforç. I tu que ets d'aquí... no els parlaràs en català?"

Per Redacció

L'acte va anar a càrrec d'Helena Martínez, Toni Badimon, Anna Saperas i Francesc Garriga

Ahir al vespre s'inaugurava a la Rambla de l'Art Cambrils, l'exposició fotogràfica "Ells fan l'esforç. I tu que ets d'aquí... no els parlaràs en català?", promoguda pel Servei Local de Català. La mostra consta de 15 fotografies de persones nouvingudes i una frase relacionada amb la seva experiència vital en l’aprenentatge de la llengua. Les imatges són del fotògraf Josep Rojas.

L’objectiu de l’exposició és sensibilitzar els catalanoparlants perquè s'adrecin en català a les persones que l’estan aprenent. Així se'ls facilita l’aprenentatge i la seva integració lingüística alhora que es construeix que el català continuï sent la llengua de comunicació en la societat catalana. "I tu que ets d’aquí...no els parlaràs en català?" es podrà visitar a la Rambla de l’Art - Cambrils, un establiment col·laborador del programa Voluntariat per la llengua, del 13 al 26 d’abril de 16 a 23 h i els dissabtes i diumenges també d’11.30 a 14.
Del 27 d’abril al 27 de maig, el Centre de Normalització Lingüística durà la mostra –cedida pel CNL Montserrat–, a Reus i al mes de juny, el Servei Comarcal de Català del Priorat l’exposarà a Falset.

A l'acte d'inauguració hi van ser presents el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Francesc Garriga–, la directora del Centre de Normalització Lingüística –Anna Saperas–, el gerent de la Rambla de l'Art –Toni Badimon– i la responsable del Servei Local del Català, Helena Martínez, així com un grup d'alumnes de català que van exposar les seves experiències.

L'exposició consta de 15 fotografies fetes per Josep Rojas

Comenta aquest article