Informació general

Continua oberta la venda de tiquets d'autocar per assistir a l'acte del 24 d'abril a les immediacions del Palau Sant Jordi

Per Redacció



"Tornen les urnes, tornem al carrer", aquest proper 24 d'abril al Palau Sant Jordi de Barcelona
Les 15.500 localitats del Palau Sant Jordi, on es durà a terme part de l’acte “Tornen les urnes, tornem al carrer” del proper 24 d’abril, es van omplir en pocs dies després que el passat 30 de març s'obrissin les inscripcions per accedir al recinte. L’acte, doncs, ha desbordat el Palau i l’organització planteja ara omplir l’anella de Montjuïc ampliant-lo a l’exterior. Les inscripcions, doncs, continuen obertes a www.araeslhora.cat per tal de sumar el màxim de gent possible. L'ANC Cambrils, per la seva banda, disposa encara de places d'autocar per assistir a aquest acte. Els tiquets, al preu de 10 euros, es poden adquirir a Finques Recasens, al carrer del Carme, 4.

Així doncs, l'ANC i Òmnium Cultural amplien l’acte a l’exterior amb actuacions i intervencions per tal de mobilitzar el màxim de gent dins i fora del Sant Jordi i encarar amb força uns mesos determinants fins a les eleccions del 27 de setembre. "Tornen les urnes, tornem al carrer" reivindicarà la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L'11S, omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona

Una quinzena de persones de la delegació de l'ANC Cambrils van assistir, aquest passat diumenge, a l'assemblea general de l'ANC que es va celebrar a Lleida. En el decurs d'aquesta assemblea es va donar a conèixer la proposta de l'ANC per al proper 11 de setembre que és la d'omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona. L'ANC Cambrils es posarà a treballar de seguida per tal de disposar del transport necessari per a fer el desplaçament de cambrilencs cap a Barcelona el proper 11S.

Comenta aquest article