Esports

El Club Nàutic Cambrils acull el II Gran Premi Ziving Regata Oleastrum

Per Redacció

La regata va aplegar una setantena de regatistes

El Club Nàutic Cambrils ha viscut aquest cap de setmana dues jornades de competició a l’aigua amb una setantena d’Optimists que van participar al II Gran Premi Ziving Regata Oleastrum, una competició plena de ganes, rivalitat sana, esport i diversió. Finalment Lluc Reverte del Club Marítim Torredembarra guanyava en categoria grup 1, la regatista local Carla Vallverdú guanyava en grup 2, mentre que Hugo Rolan, d’Altafulla, ho feia en grup 3.

La regata començava dissabte a les 12 del migdia amb unes condicions de poc vent i intensitats variables que van fer que els regatistes haguessin d’augmentar el seu esforç a l’aigua. Diumenge no van tenir tanta sort i a causa de les condicions de vent inestables els participants van haver d’esperar a poder començar. Finalment arrencava la competició però només es va poder fer una de les tres proves previstes per la segona jornada.

Hugo Rolan, del Club Marítim Altafulla va ser el guanyador del grup 3, seguit per Luca Vázquez, del Reial Club Nàutic de Tarragona i Pol Navarro del Club Nàutic Salou. Cal destacar que el cambrilenc Joan Fargas era 5è. Pel que fa a Grup 2, la guanyadora era la regatista del Club Nàutic Cambrils Carla Vallverdú. La seguien Rut Fernández d’Altafulla i Carlos Insa de Torredembarra. Finalment de Grup 1 pujaven al pòdium Lluc Reverte del Club Marítim Torredembarra com a guanyador, seguit de dos regatistes del Club Nàutic Cambrils, Nil Subirats i Miguel Cairo. Sergi Sevil, també de Cambrils, quedava quart.

Foto de grups dels regatistes que van participar a la prova

Comenta aquest article