Informació general

Isabel Besora és la nova presidenta de la Unió de Botiguers i Sílvia Coll, la nova dinamitzadora comercial

Per Berta Ruiz

 


D'esquerra a dreta, Isabel Besora, el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– i Sílvia Coll
Ahir es va fer la presentació de la nova presidenta de la Unió de Botiguers, Isabel Besora –que pren el relleu de Jordi Sancho després de sis anys al capdavant de la junta–, i de la nova dinamitzadora comercial, Sílvia Coll, en substitució d’Isabel Besora, que ens els darrers mesos ha excercit aquesta tasca. Segons va explicar el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein–, aquest relleu “no representa un canvi substancial en la línia de treball que es tindrà a la Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Comercial, sinó una continuïtat”. També va destacar la importància de potenciar la presència de la marca comercial Cambrils Obert “com una marca de destinació de Cambrils i referència dins del nostre territori, sent forts en el comerç”.

La nova presidenta de la Unió de Botiguers va destacar que els objectius principals de la nova junta són “oferir un comerç de qualitat, amb la màxima neteja i la màxima seguretat per als visitants i continuar lluitant contra la venda il·legal”. En aquest sentit, Isabel Besora va explicar una possible alternativa plantejada des d’Unió de Botiguers: “hem pensat en crear un equip d’informadors de suport per conscienciar la gent sobre la nova normativa i les possibles sancions”. El regidor de Promoció de Ciutat va valorar aquesta opció com una mesura més que es podria dur a terme, “però primer l’Ajuntament ha de posar els efectius necessaris que s’han demanat i fer complir l’Ordenança de Convivència Ciutadana que començarà a aplicar-se l’1 de juliol. Hem d’intentar solucionar que hi hagi tots els efectius, però també ens podem trobar amb aquests informadors cívics que també hi col·laborin”. Sobre aquest suggeriment de la Unió de Botiguers, Isabel Besora va dir que es decidirà properament si es posa en funcionament aquest estiu o més endavant.

D’altra banda, la nova dinamitzadora del Pla de Dinamització Comercial va explicar la seva tasca: “hem de potenciar al màxim la promoció i el comerç amb activitats. Hi ha molt comerç nou, s’ha de donar a conèixer el Pla de Dinamització, escoltar les mancances, les necessitats dels comerciants i les seves idees”. També va anunciar les properes activitats d’aquest estiu, com la Fira Fora Stock –que se celebrarà l’1 i el 2 de juliol, i en la qual es treu el gènere d’altres temporades– i la Fira Segones Rebaixes –que se celebrarà els dies 26 i 27 d’agost, i en la qual els comerços treuen al carrer les restes de la temporada–.

Comenta aquest article