Informació general

Actes vandàlics al Parc del Pinaret

Per Cristina Sierra

Aspecte de la part nord del parc del Pinaret

El Parc del Pinaret ha patit en els darrers dos mesos diferents actes vandàlics que han suposat nombrosos danys en els equipaments de l'espai. Fonts del consistori han explicat a revistacambrils.cat que uns brètols van destrossar les papereres i les llumeneres del terra del parc i la Policia Local ja va identificar als presumptes autors dels danys, tots ells menors d'edat. Actualment, ja s'ha tramitat una denúncia als jutjats i si es demostra que els acusats són culpables, hauran de fer front a les despeses econòmiques per tornar a posar l'equipament al dia.

Segons fonts municipals, un veí va alertar la Policia que uns joves estaven ocasionant diferents destrosses al mobiliari del parc. Els agents es van personar al lloc dels fets, van poder identificar a aquestes persones i van aixecar una acta de delicte intencionat contra propietats municipals.

Danys la zona de l'skate park

Per altra banda, des del consistori expliquen que l'skate park, a la zona nord del parc, també ha patit danys que ja han estat reparats per la brigada municipal. En concret, es van reparar els lavabos i la porta d'accés que havien estat malmesos. Fonts municipals han apuntat que no es poden relacionar els dos episodis d'actes vandàlics, ja que la Policia Local encara no ha pogut identificar els autors dels danys. El que sí fa el cos policial és vigilar contínuament la zona per detectar aquests conductes i evitar més destrosses en aquesta zona.

Comenta aquest article