Informació general

S'aprova una modificació de crèdits per poder finançar la demolició i construcció del pont de l'antiga N-340

Per Cristina Sierra

Façana de l'Ajuntament de Cambrils

La sessió plenària del passat dimarts també va aprovar la quarta modificació de crèdit finançada amb baixes i majors ingressos per un valor de 808.643,96 euros. El regidor d'Hisenda –Lluís Abella– va explicar dins aquesta modificació s'inclou una partida de 683.254,16 euros per a la demolició i construcció del pont de l'antiga N-340.

A més, també es destinaran 7.000 euros per equipar el Viver d'Empreses; 45.000 euros per a construir el mirador elevat a la Vil·la Romana de la Llosa; 7.000 euros que es destinaran al SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones), i 4.162,19 euros que s'invertiran en l'edifici de l'Ateneu Juvenil, etc.

Els regidors no adscrits Robert Benaiges i Dani Pallejà van anunciar que votarien en contra perquè aquesta modificació es feia arran de la subvenció de 500.000 euros de la Diputació de Tarragona que ha rebut el consistori per fer les obres als carrers del municipi. "En els darrers mesos, la Diputació s'ha convertit en els Reis Mags!", va afirmar Benaiges. Per la seva part, les regidores de l'NMC –Cinta Ballesté– i del PSC –Ana López– van anunciar el seu vot d'abstenció en aquest punt.

Pla Pressupostari a mig termini pel període 2016-2018

Per altra banda, el plenari va donar compte del Decret d'Alcaldia que aprovava el Pla Pressupostari a mig termini per període 2016-2018. Tal com va explicar l'alcaldessa –Mercè Dalmau–, aquest document s'ha de fer obligatoriàment i s'ha de presentar una estimació dels pressupostos d'aquests propers tres anys. "El document l'ha elaborat l'interventor i s'ha agafat com a referència el pressupost d'aquest any", va afirmar.

Per últim, el ple també va aprovar els comptes d'Aparcam de l'any 2014.

Comenta aquest article