Societat

Els Xiquets de Cambrils participen en l'acte de posada de la primera pedra al Museu Casteller de Valls

Per Redacció



Pilar de 4 dels Xiquets de Cambrils a la plaça del Blat de Valls
El passat divendres, els Xiquets de Cambrils van participar en l'acte de posada de la primera pedra del Museu Casteller de Valls. La colla cambrilenca, juntament amb les altres colles castellers, va fer un pilar de 4 que es va realitzar de manera simultània a la plaça del Blat. Abans d'acabar l'acte, es va guardar un minut de silenci en record a les víctimes de l'accident d'avió als Alps francesos.
 
Disseny del cartell de "La Cursa dels Castellers"

Per altra banda, els Xiquets de Cambrils ha obert el concurs de disseny del cartell de la I "Cursa dels Castellers", que se celebrarà el proper 15 de novembre, dins la Setmana de la Colla. Les persones que s'hi vulguin presentar han d'enviar el seu disseny al correu xiquetsdecambrils@gmail.com i tenen temps fins el 7 d'abril.

"La Cursa dels Castellers" és una cursa de 10 quilòmetres oberta a totes les colles de Catalunya i a tots els aficionats a aquest esport. Pels més petits també es farà la "Cursa dels enxanetes" de 500 metres per la canalla nascuda a partir del 2004. Hi haurà premis econòmics especials pels castellers, per les colles com a equip, així com pels primers caps de colla i presidents, a part també de la classificació general oberta a tothom.



Comenta aquest article