Esports

Més de 70 corredors participen a Cambrils a la quarta prova puntuable de l'Open de Tarragona de BTT

Per Josep Maria Gibert



Una part del circuit de BTT de la prova cambrilenca estava situat a la llera de la riera d'Alforja
Més de 70 corredors es van donar cita a la quarta prova puntuable per a l’Open de Tarragona de BTT sota el nom de J.C. Rosa Classic Cambrils, organitzada per l’equip cambrilenc Coluer Manaval. El circuit de 7,5 quilòmetres creat al voltant de la zona esportiva de Cambrils i de poca dificultat de desnivell va permetre que el selvatà Jordi Carnicer amb un temps d'1 hora i 24 minuts s’endugués la victòria en categoria absoluta realitzant les 5 voltes al circuit. Seguidament entrava a meta el corredor de l’equip local Joan Marrassé, marcant un temps d'1 hora i 26 minuts i completant el podi absolut entrava Juan Medina (primer sub-23) de l’equip barceloní Ambisist amb un temps de 2 minunts i 34 segons del primer classificat. En quarta posició i completant el podi elit entrava Joan Andreu Lleti del Central Tunning de Tortosa.

Realitzant una volta menys que els elits, disputaven els màster-30 i júniors una emocionant cursa en què Pep Vizcarro de l’equip Coluer va aturar el seu temps en 1 hora i 8 minuts, un minut i vint segons menys que el segon classificat Segio Zarzoso del CC Castellon i un minut i 43 segons respecte del tercer classificat també de l’equip cambrilenc Antonio Gil.

En categoria júnior es va imposar el corredor Juan Carles Garcia del Coluer cambrilenc amb un temps d'1 hora 18 minuts 50 segons, amb una diferència de 3 minuts i 40 segons respecte del segon i tercer classificats, Albert Castellvi i Ruben Aubanell del Bikespi i B. Aubanell respectivament. Finalment, i realitzant un total de 3 voltes al circuit, entraven els veterans 40 i 50 i cadets, en què el corredor Josep Turon del Multioptiques Teixidó va saber controlar en tot moment els seus perseguidors Albert Ribera del Tot Bici Palma i Juan José Davila del Martorell Bike, amb un temps de 54 minuts i 14 segons. En categoria cadet, el corredor del Moto Club Segre Albert Aubert, amb un temps de 59 minuts i 21 segons, va poder entrar en primera posició per davant de Miguel Vargas del Vinaròs i Xavier Domènech. Cal remarcar en categoria femenina la corredora del Terres de Lleida M. Dolores Roca, que amb un temps d'1 hora i 12 minuts en va tenir prou per realitzar les 3 voltes al circuit. Finalment, en la classificació de veterans 50, el corredor Jordi Castell va entrar en primera posició en companyia al podi de Joaquin Perera i de Antonio Jiménez.

Cal destacar l’absència d’importants corredors, com l’actual líder de l’Open de Tarragona Xavier Carnicer i també d’importants corredors de l’equip cambrilenc Coluer, que es trobaven disputant a Bilbao el Campionat d’Espanya de Mountain Bike.

Comenta aquest article