Societat

El tast de paelles encarxofades clou les jornades de l'Encarxofa't

Per Berta Ruiz

El tast de paelles es va fer ahir al matí a la plaça del Pòsit

Ahir diumenge al matí, a la plaça del Pòsit, es va fer el tast de paelles encarxofades, l'acte que cloïa les jornades de l'Encarxofa't a Cambrils d'enguany. Per tercer any consecutiu, els restaurants participants van elaborar diferents paelles amb carxofa, que es van maridar amb la cervesa Inedit –o bé aigua– per un preu de degustació de tres euros. Al mig de la plaça es van instal·lar unes taules, on la gent va poder degustar els plats. El tast de paelles, que va començar cap a les onze del matí, va ser molt variat i divers, ja que es van poder degustar diferents tipus d’arrossos i risottos amb pollastre, conill, bacallà, galeres, gambes, bolets, escamarlans i costelles, entre d’altres ingredients, però sempre amb la carxofa com a protagonista del plat. A més, com a novetat d'enguany, també es va muntar una parada amb una mostra de productes de la Cooperativa Agrícola, on les carxofes i l'oli van prendre el protagonisme.

Comenta aquest article