Societat

Els Centres Oberts obren durant les vacances escolars de Setmana Santa

Per Redacció

Imatge d'un dels tallers que fan els xiquets als centres oberts

Els dos Centres Oberts de Cambrils, Alba i Albamar, obriran aquestes vacances de Setmana Santa. En concret, es preveu realitzar activitats més festives, com gimcanes per a conèixer millor l’entorn i el nucli històric i pesquer de Cambrils, activitats esportives i un taller de cuina  tradicional de Setmana Santa. A més, es demanarà la participació a algunes de les famílies durant aquests dies per aconseguir reforçar el vincle amb el servei en un ambient distès.

En total hi participaran els quatre grups que actualment conformen el servei: Petits (P3 a p5), Mitjans I (1r a 3r), Mitjans II (4t a 6è) i Grans (ESO i fins als 18 anys), que tindran activitats dos vegades durant aquests dies.

El servei

Els Centres Oberts atenen actualment a 162 infants i adolescents. Amb l’obertura del servei durant aquestes vacances es pretén donar suport a les famílies per atendre els seus fills i proporcionar-los una activitat de temps lliure educatiu, ja que si no es produís aquesta ampliació estarien 15 dies sense atenció.

L’ampliació del servei aconseguida el 2015 inclou, com a novetat, l’obertura durant el dies laborables del període de vacances escolars, en que, tradicionalment, els Centres Oberts havien estat tancats.


Comenta aquest article