Informació general

Les zones blaves entren en funcionament de manera parcial

Per Redacció

Parquímetre del pàrquing del Parc del Pescador

Aquest passat dissabte van entrar en funcionament de manera parcial les zones blaves del municipi. Enguany, Aparcam activarà les zones d'aparcament en tres fases diferents: Setmana Santa, el període de pre-estiu i la temporada estival. La novetat és que les zones corresponents al terme municipal de Vinyols i els Arcs no entraran en funcionament fins l’1 de juny.

De dissabte i fins el 6 d'abril, funcionen les zones blaves de passeig de La Salle, Parc del Pescador, avinguda del Regueral, avinguda dels Països Catalans, carrer de Pau Casals, carrer de Roger de Flor, carrer de Joan Sebastià Elcano, carrer de Robert Gerhard, carrer d'Eduard Toldrà, carrer de Ramon Llull, Rambla de Jaume I, plaça d'Aragó, carrer de les Barques, carrer de Galceran Marquet i avinguda de la Diputació. L'horari és de dilluns a diumenge de les 10 a les 13h i de les 17 a les 20h.

Del 7 d'abril al 31 de maig la zona blava funcionarà de dilluns a diumenge de les 10 a les 13h i de les 17 a les 20h  a l'avinguda dels Països Catalans, carrers de Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastià Elcano, Ramon Llull, Barques, plaça d'Aragó i Rambla de Jaume I; mentre que la resta de zones blaves de la zona del port funcionaran només els caps de setmana: divendres de les 17 a les 20h i dissabtes i diumenge de les 10 a les 13h i de les 17 a les 20h. A partir de l'1 de juny i fins el 15 d'octubre, totes les zones blaves –incloent els aparcaments de zona taronja– entraran en funcionament diari.

Cal dir que al poble continuen els mateixos horaris de les zones blaves al passeig d'Albert, avinguda de la Independència, avinguda de Vidal i Barraquer, plaça de Carles Roig, avinguda de la Verge de Montserrat i als carrers de Jacint Verdaguer, Pere III i del Vi.

Comenta aquest article