Esports

Cambrils acull per primera vegada una prova de tir amb arc puntuable per a la Lliga Estatal Postal

Per Lluís Rovira i Barenys



Marisa Carrillo, Javier Cortés i Miro Reichenbach en un moment de la competició de tir amb arc celebrada aquest passat diumenge a l'Estadi Municipal de Futbol
Cambrils va acollir el passat diumenge 18 de juny la 5a prova de la Lliga Estatal Postal i 4a de Lliga Catalana de tir amb arc, prova organitzada pel Club d'Arquers Cambrils. Aquesta és la primera vegada que se celebra a Cambrils una competició d'aquestes característiques. Les Estatals Postals són proves classificatòries per als grans premis, que, al seu torn, permeten participar al Campionat d'Espanya.

21 arquers

La competició cambrilenca va comptar amb la participació de 21 arquers provinents de clubs de la demarcació de Lleida i Tarragona. Del Club d'Arquers Cambrils hi van participar 11 tiradors, dels quals Javier Cortés, Marc Monzó i Miro Reichenbach van aconseguir, per aquest ordre, els tres primers llocs en arc compost sènior homes. A més, Marisa Carrillo va aconseguir la segona posició en estàndard dones i Juan Antonio Paredes, el segon lloc en longbow (arc recte).

Cal destacar que dos dels arquers del club, Fina Cuadrat i Sergio Rodríguez, estaven competint aquest mateix diumenge en el gran premi de Lleida. En aquesta competició, Fina Cuadrat va quedar tercera en arc compost sènior femení.

Estadi Municipal

La prova celebrada aquest passat diumenge es va haver de disputar dins de l'Estadi Municipal de Futbol. Les condicions higièniques de l'antiga pista de karts, el lloc habitual de les proves de tir amb arc, no eren les adequades per fer-hi una prova esportiva. Recordem que el cap de setmana anterior, en aquest mateix lloc, s'havia celebrat la Fira del Cavall. El posterior desmuntatge de la carpa que albergava la fira es va retardar uns quants dies així com la neteja i el condicionament de tot l'indret. El dia abans de la competició, el dissabte 17 de juny, es va decidir el canvi d'ubicació a causa de les restes de femta de cavall que encara quedaven escampades per la zona.

El Club d'Arquers Cambrils té previst celebrar el proper 23 de juliol el II Trofeu Vila de Cambrils de Tir amb Arc.

Comenta aquest article