Cultura

L'escriptora Coia Valls comparteix tertúlia amb els membres del Club de Lectura de la Biblioteca

Per Redacció

Imatge de la trobada d'ahir amb l'escriptora Coia Valls, acompanyada del regidor de Cultura, Francesc Garriga i la bibliotecària, Rosa M. Fusté

El Club de Lectura Adult de la Biblioteca Municipal va comptar, ahir al vespre, amb la presència de l’escriptora Coia Valls. Aquesta sessió va ser gràcies a la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i convidada pel club de lectura. A la trobada s'hi van aplegar al voltant de 15 persones per comentar amb l'escriptora les obres "La princesa de Jade", amb la que va guanyar el premi Néstor Luján de novel·la històrica i "La cuinera", penúltima obra publicada.
 
En la tertúlia es va comentar com es construeix una novel·la: la tasca de documentació, la inspiració, la manera d’escriure –construint els personatges, pensant primer una trama, etcètera-. Tothom va coincidir en la manera tan cinematogràfica que té la Coia per explicar-nos una història, com et fa viure amb intensitat les emocions i les vivències dels protagonistes. Tanmateix el que va destacar gairebé tothom és la manera de convidar-nos a viatjar amb ells a experimentar aquest viatge interior cap a la maduresa i no quedar-nos només en les aventures a la recerca del cuc de seda o del reconeixement culinari.

Comenta aquest article